RTR 200'de titreşim yok. En fazla BMW G310R kadar titrer.
RTR 200 dah TR de yok. Yoksa gidip Hindistanda mı test ettin?
RTR 200'de titreşim yok. En fazla BMW G310R kadar titrer.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-200cc-15-nisanda-turkiye-de-674423728/detay
Bir çok kişinin gelsin dediği motosiklet geliyormuş. Fakat bekleyenlerin 16.500-TL verip alacak hali kaldımı bilmem.
Bugün arabanın deposunu fulledim. Yarım depo benzin vardı zaten. 173 TL+enjektör temizleyici 40 TL 213 TL yarım depo benzine gitti. Motosiklet almak konusunu ertelemeye devam.
2018 haziranda 8.000tl ye aldim 0 km 180lik,
Bununla arasinda 3 hp var,ön suspansiyon,arka salincak,ön,arks disk frenler, ve şasi ayni
Farklar,
Gosterge,arka lastik ebatlari,ve mono arka suspansiyon.enjeksiyon,abs,kaydirmali debr.yag sogutma.
Aradaki fiyat farki iki kati.

Kaptan viraj performansı nasıl? Düz yol bize gelmiyor![]()
[[url]https://i.hizliresim.com/YQLZga.jpg[/url]
Top speed son kayit.
Hafif eğimli yol
Orjinal 14-45 dişlileri değiştirdim
15-43 taktim makina rahatladi.
Düz yolda max hizim 134-138km/h arasi.ayilmadan bayilmadan.istikrarli(bakın dikkat; düz yolda motorun uzerine kapaklanmadan,eğilmeden,büzülmeden)
Ns200 ile uzun yolda aramizdaki boy farki,70-100mt.arkasindan kopmadan gidiyorum.
Kütle,190cm 87kg.
Makina 18.000km de
Rodaja dikkat etmedim,önemsemedim.
150'yle giderken boşa almak nedirr:
Yanlışla vites değişse arka tekerlek kilit.
150'yle giderken boşa almak nedirr:
Yanlışla vites değişse arka tekerlek kilit.
Dün fiyat 16.500tl di.
Bugun 15.500tl olmuş.
13.000tl den girse piyasayi iyi sallar.
Enjeksiyon(bosch)
Abs cift kanal
Kaydirmali debr.
Yağ sogutma
Düşük yakit
Hafif ve çift beşik şasi.
Bugün bana 16500 dediler 15500 diyen kim size?
Yukaridaki arkadasin ekledigi ilandaki firma dün 15.500 yazmisti,şimdi baktim fiyat yazmiyor.
Bugün bana 16500 dediler 15500 diyen kim size?
fiyat 15500 idi motorlar şu an gümrükte isotlar grupun sürat motora baskısı ile fiyat geri çekildi.isotlar grubun acıklaması ise fiyatın gürük çıkışında belli olacağı
Distrübitör firmanın yetkili servise baskısı mı?
ne alakası var anlamadım distiribütör ürünü dağıtır ve satacağı asgari fiyatı belirler üst rakama da karışmaz 15.500'ün altına inemezsin der o kadar, o da deli değildir herhalde Kasımpaşa'da 15.500'e satılan motoru 16.500'den satmaya çalışsın. Biraz garip durumlar İSOTLAR'ın Ekrem Ata gibi bir sorumlusu yok ki piyasaya bir bilgi versin böyle forumlara girsin birebir iletişim kursun. Bajaj'dan yıllar önce piyasaya giren TVS'nin iletişim sorunu var. Motorla alakası olmayan insanlar bile Bajaj ve Pulsar'ı bilirken Bajaj'dan yıllar önce piyasaya giren TVS'nin adını kimse bilmiyor ...