Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Henüz yok.
Yaz yeni geldi biraz daha ısınsın şenlenir ama grup oluşumları ve sosyal medya buraları biraz aktivlizleştiriyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaz yeni geldi biraz daha ısınsın şenlenir ama grup oluşumları ve sosyal medya buraları biraz aktivlizleştiriyor.

Bizim Facebook grubu şahane de buralar tenha.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Benim tvs180 sayfasida,ölü topraği..bende memnunum kemik gibi motor..amma velakin..gıymatı bilinmedi..

Tvs apache,japonla ile çinli arasinda kalan 150-180cc bandinda alinacak tek ve rakipsiz motordur..

Japondan bir tık düşük
Çinliden üç tık yüksek

Başkan motorlarımız iyi hoş da biraz gudubet sanki, bir biz kullanıyoruz :)

Bizim Facebook grubu şahane de buralar tenha.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Başkan motorlarımız iyi hoş da biraz gudubet sanki, bir biz kullanıyoruz :)

Geçen yolda bir arkadaş yaa hacim senin motor benelliye benziyor dedi,

Bende,valla anlamadim arkadaşim,bu motor neye benziyor,

Pulsara benziyor diyen mi ararsin,sym ye benziyor diyen mi?ulan inazumaya benziyor diyen bile çıktı.

Son care,depoya suzuki,arkaya pulsar,orta karenaja sym stikeri yapiştiracagim..:pr:

Şu foruma her girişimde sağdaki başlıklarda gözlerim Wolf ile ilgili yazılmış birşeyler arıyor. Lakin yine yok yine yok :) Rakı sofrasında eski sevgilisinden telefon, mesaj vs bekleyenler gibiyim :) 25000 km içindeyiz, uçuyoruz kaçıyoruz. Motorda bir sıkıntı yok çok şükür.

Sayın tommygun bende bu motosikletten almayı düşünüyorum kalitsine diyeceğim bişey yok ama yedek parça bi sıkıntı olursa nerden bulabiliriz

Birde malum sitede(sahibinden)sıfır fiyatına bir satıcı 16950 TL başka satıcı 13950 yazmış neden böyle anlayamadım ??

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sayın tommygun bende bu motosikletten almayı düşünüyorum kalitsine diyeceğim bişey yok ama yedek parça bi sıkıntı olursa nerden bulabiliriz

Birde malum sitede(sahibinden)sıfır fiyatına bir satıcı 16950 TL başka satıcı 13950 yazmış neden böyle anlayamadım ??

Üstadım zincir dişli setinden amortisörlere, yağ filtresinden hava filtresine pek çok sarf malzemenin muadili var, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Biz bugüne kadar karenaj dahil tüm parçaları Motopit'ten sipariş veriyorduk ancak Motopit'in de Sym Türkiye Distribütörü Üniteks ile anlaşması bitmiş ve yenilememişler. Sarf malzemesi dışında motor aksamı, karenaj gibi parçalar için bayi aracılığıyla geçilen siparişlerde Üniteks tedarik sağlıyor. Sadece biz son kullanıcılar birebir direkt Üniteks'ten sipariş veremiyoruz. Biraz geç ve pahalı da olsa parçalara ulaşma şansınız var. Motor bloğunun dayanıklı olması ve motorun uzun zamandır Türkiye'de tanınıp, motordan anlayan bir kullanıcı kitlesi olması bir avantaj. Sıfır fiyatlara gelecek olursak da malum bu motor en son 2015 senesinde geldi ve sıfır stoklar bitmek üzere. O nedenle bayiler biraz uyanıklık yapıyor. Temiz 2. elleri 8000-11.000 TL bandında bulabilirsiniz. Sıfırların olması gereken fiyatı da 12000-13000 TL maksimumdur.

Üstadım zincir dişli setinden amortisörlere, yağ filtresinden hava filtresine pek çok sarf malzemenin muadili var, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Biz bugüne kadar karenaj dahil tüm parçaları Motopit'ten sipariş veriyorduk ancak Motopit'in de Sym Türkiye Distribütörü Üniteks ile anlaşması bitmiş ve yenilememişler. Sarf malzemesi dışında motor aksamı, karenaj gibi parçalar için bayi aracılığıyla geçilen siparişlerde Üniteks tedarik sağlıyor. Sadece biz son kullanıcılar birebir direkt Üniteks'ten sipariş veremiyoruz. Biraz geç ve pahalı da olsa parçalara ulaşma şansınız var. Motor bloğunun dayanıklı olması ve motorun uzun zamandır Türkiye'de tanınıp, motordan anlayan bir kullanıcı kitlesi olması bir avantaj. Sıfır fiyatlara gelecek olursak da malum bu motor en son 2015 senesinde geldi ve sıfır stoklar bitmek üzere. O nedenle bayiler biraz uyanıklık yapıyor. Temiz 2. elleri 8000-11.000 TL bandında bulabilirsiniz. Sıfırların olması gereken fiyatı da 12000-13000 TL maksimumdur.

Allah göstermesin kafadan bir yere girdik diyelim 30-45 gün motor parçası bekleyeceğiz ve 30-45 gün arası motor yatacak kafamı karıştıran bunlar :silent:
Sıkı pazarlıkla 13950 olan motoru 13500 tl'ye alsak oda yeterlidir

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah göstermesin kafadan bir yere girdik diyelim 30-45 gün motor parçası bekleyeceğiz ve 30-45 gün arası motor yatacak kafamı karıştıran bunlar :silent:
Sıkı pazarlıkla 13950 olan motoru 13500 tl'ye alsak oda yeterlidir

Üstadım 12500-13000 TL gibi bitse süper olur. Geçen sene bu zamanlar sıfırlarını 11000 TL'ye alabiliyordunuz. Allah göstermesin ama evet kafadan girdiğimizde ön kafa 588 TL, ön siperlik 140 TL, gidon 271 TL, amortisörlerin fiyatını öğrenmek bile istemiyorum. Hem azıcık maliyetli hem de bekleme süremiz en az 30-45 gün olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaslar yan ve arka canta demiri lazım uygun satan varmı

Bizim grupta arattım da bulamadım. İstanbul Beşiktaş'ta Demirtaş Motosiklet diye bir yer satıyor sıfırını 270 TL, belki nakite indirim de yaparlar. İstersen ilan linkini yollayabilirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hallettim tşk ederim ama yan canta ve demirleri lazım şimdide:)

Bizim gruptan Şamil diye bir arkadaş satıyordu. Ben de senin yazıyı şimdi gördüm, kusura bakma. Geçen gün sattı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Arkadaşlar 13.Nisan.2019 yani yarın Sym Wolf ile tam 1 senem dolmuş olacak. 367 km.de satın aldığım Kurt ile bu 1 sene zaman zarfında 26.053 km.ye gelmişiz. 13.Nisan.2018'de 10.500 TL.ye aldığım Sym Wolf için 1 senede yaklaşık 5.900 TL yakıt, rutin bakımlar ve kaza sonrası değişenler için 3.714 TL , 2 takım yazlık, 1 takım kışlık lastik ve balansları için 2.430 TL yani toplam 12.044 TL para harcamışım. Bursa'dan Tekirdağ'a, İstanbul'dan Ankara'ya, Yalova'ya,İzmir'e defalarca sağ salim gittik, döndük. O nedenle madem 1 senemiz doldu, biz de pasta falan espirili birşeyler yapalım dedik.

Bizim gruptan Şamil diye bir arkadaş satıyordu. Ben de senin yazıyı şimdi gördüm, kusura bakma. Geçen gün sattı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Arkadaşlar 13.Nisan.2019 yani yarın Sym Wolf ile tam 1 senem dolmuş olacak. 367 km.de satın aldığım Kurt ile bu 1 sene zaman zarfında 26.053 km.ye gelmişiz. 13.Nisan.2018'de 10.500 TL.ye aldığım Sym Wolf için 1 senede yaklaşık 5.900 TL yakıt, rutin bakımlar ve kaza sonrası değişenler için 3.714 TL , 2 takım yazlık, 1 takım kışlık lastik ve balansları için 2.430 TL yani toplam 12.044 TL para harcamışım. Bursa'dan Tekirdağ'a, İstanbul'dan Ankara'ya, Yalova'ya,İzmir'e defalarca sağ salim gittik, döndük. O nedenle madem 1 senemiz doldu, biz de pasta falan espirili birşeyler yapalım dedik.

[url]https://i.hizliresim.com/26pALj.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/v639k6.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/lqAlJX.jpg[/url]

Avuç kadar pastayla kutlama mi olur,

Madem deposunu fulle mazlumun,stiker falan yapistir.

Olmadi

Angry i al yanina adama yemek söyle,ne bileyim nargile söyle..

Sevap olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Avuç kadar pastayla kutlama mi olur,

Madem deposunu fulle mazlumun,stiker falan yapistir.

Olmadi

Angry i al yanina adama yemek söyle,ne bileyim nargile söyle..

Sevap olur.

Hahahahah inan parayı gömeceğim trafik sigortasına, pastaya para kalmadı :) Yarın toplantım var ama Pazar uğrarım belki Angry.nin mekana :)

Abi haftaya uğra gözünü sevem. Lastik faturasını söyledim :) 360₺ sadece kdv’si Tuttu diyorum :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

15’inde maaş yatacak die bekliyoruz :santa:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi haftaya uğra gözünü sevem. Lastik faturasını söyledim :) 360₺ sadece kdv’si Tuttu diyorum :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

15’inde maaş yatacak die bekliyoruz :santa:

O zaman Pazar sabahı çapkınlık yapayım, elalemin namussuz kızlarından birini Şile'ye gözleme yemeye götüreyim.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Arkadaşlar 13.Nisan.2019 yani yarın Sym Wolf ile tam 1 senem dolmuş olacak.

Motorunuzun yaş gününü kutlarım. Nice kazasız belasız keyifli km.ler dilerim. Bayiye gidip selesine oturup alıp almama konusunda karar verdiğim motordur. Her bakımdan olumlu izlenimler edinmeme, param hazır olmasına rağmen rağmen biraz daha bekleyeyim düşüncesiyle almaktan vazgeçmiştim. Şimdi parayı da harcadık. Bakalım ne olacak? :silent:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorunuzun yaş gününü kutlarım. Nice kazasız belasız keyifli km.ler dilerim. Bayiye gidip selesine oturup alıp almama konusunda karar verdiğim motordur. Her bakımdan olumlu izlenimler edinmeme, param hazır olmasına rağmen rağmen biraz daha bekleyeyim düşüncesiyle almaktan vazgeçmiştim. Şimdi parayı da harcadık. Bakalım ne olacak? :silent:

Bu işler nasip kısmet işi, herşeyin hayırlısı..İnşallah Wolf'ten çok çok daha güzel motorlarla bir ömür geçirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar