Zaten aslında gönlünde R25 vardı. O açtığın konuda da belirtmiştim. Sende biraz "apaçilik" var sana Dominar pek uymaz diye. Hayırlı olsun.
Hocam bak "eğitim al" lafı milletin ağzına sakız oldu. Önemini yitirdi ama senin eğitim almanı şiddetle tavsiye ederim. Adamı öldürür bu motor. Lastiklerin IRC. Bunları da Anlas Tornee ile değiştirmeni öneririm. İlk bulduğun fırsatta topspeed yapacak yer arayışı içerisindesin. Hacı dikkat et Allaha emanet şakası yok bu işin.
Saygılar
Teşekkürler topspeed ile işim olmaz sadece merakımdan dolayı deneme amaçlı yaptım, herkes şunu bunu gördüm diyor diye. Eğitim konusuna gelince 100 lük cup 12 bin km, tvs apache 13 bin km, tekrar tvs Apache 23 bin km, son olarak RS 200 10 bin km, toplam 50 bin km tecrübem var. Lastik olarak o kadar kötü gelmedi üzerindeki benim RS 200 deki lastiği görmeniz lazımdı. Pek binmiyorum motora kapının önünde bir motor olması yeterli benim için

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
Hayırlı olsun.
R25 i, R25 olduğunu unutmadan (Yani 600 cc lik performans beklemeden) kullanırsan, 10 tane Rs200 eskitir.
Kim ne derse desin, 250cc (standart) motorlarda hala bunun üstüne yok.
Teşekkürler cc yükseltme amacım uzun yol içindi aslındı, tarz olarak pek uymasada r25 Japona geçme zamanı diye düşündüm ve aldım. Hiçbir motorumu sıkıştırarak kullanmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
Zaten aslında gönlünde R25 vardı. O açtığın konuda da belirtmiştim. Sende biraz "apaçilik" var sana Dominar pek uymaz diye. Hayırlı olsun.
Hocam bak "eğitim al" lafı milletin ağzına sakız oldu. Önemini yitirdi ama senin eğitim almanı şiddetle tavsiye ederim. Adamı öldürür bu motor. Lastiklerin IRC. Bunları da Anlas Tornee ile değiştirmeni öneririm. İlk bulduğun fırsatta topspeed yapacak yer arayışı içerisindesin. Hacı dikkat et Allaha emanet şakası yok bu işin.
Saygılar
Bu arada önerdiğiniz lastik benim için çöptür. Apachede kullandım pişman oldum, şu an kurye motorlarındada anlas var kışlık olmasına rağmen Allaha emanet gidiyoruz