- Konu Yazar
Birkaç gün önce konusunu açtığım ve mt 25 te karar kıldığım motorum için, tam Düzce dadaş motor Yamaha bayisine kapora gönderecekken bir de baktım r25 2017 model 1922 km de, 20500 TL. Aradım bayiyi Yasin bey sağolsun çok ilgili hatasız olduğunu söyledi ve kaporayı gönderdim. Bugün sabah yola çıktım İstanbuldan otobüs ile Düzceye motor söylendiği gibiydi çizik vs göremedim ve aldım. Koruma takozu hediye istemiştim Yasin beyin kardeşi hiç yanaşmadı ama kendisi 6lı koruma olmasada sağ ve sola birer adet verdi, teşekkürlerimi sunuyorum. Ekipmanları yanıma almıştım fakat kaskımı kardeşim geç kaldı yetiştiremedi ve öylece gittim. Yeni bir kask almaya param kalmamıştı ayrıca evde 3 adet kask vardı. Yoğurt kovası gibi olan Çin malı kasktan bir tane aldım son param 35 TL kalmıştı, kaska 60 TL dediler Yasin bey baktı son param onuda hediye etti. İlk izlenim olarak motorun hoş bir sesi var rahatsız etmiyor vites geçişleri güzel. Eski motorum Rs 200 e göre daha yakın yere selesi. Son olarak 7 bin deviri geçince çıldırıyor diye bir çok konuda okumuştum fakat ben çıldıran bir motor göremedim. Son hız 185-190 gören nasıl görüyor, hız denemesi yapmadım fakat 150 ye kadar rahat çıkıyor sonrası yavaş yavaş artıyor 155 de bıraktım kask suratıma yapışıyordu iç pedleri olmadığı için. Kısacası beni kesmedi rs 200 den sonra. Durum böyle arkadaşlar. Beni Japona yönelten arkadaşlara teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------