hiç tutulmadı galiba, piyasada göremiyorumbajaj için hayak kırıklığı "qute gelmiş" bir model
bence tecrübe açısından güzeldi, kendine has avantajları da vardı hattaTürkiye turu yapmak için seçilebilecek en son araç budur herhalde.
sildiğim bir tane bile küfür yokbölünmüş yollarda ne küfür yemiştir bu arabao kısımlerini hep silmişşindir
Motosiklete bile yetmeyen motoru arabaya koymuşlar.bari 250 lik motor koyunda idare etsin.Bu hintliler boşuna fakir kalmamış![]()
hindistanın ekonomik koşulları alım gücü çerçevesinde çözüm yolu olarak üretilmiş bir vasıta hikayesini yapılış amacını okumuşdum bir yerdede tam unuttum.. kabaca hindistan'da aileler motorla geziyor 3 kişi hatta 5 kişi.. kazalar oluyor ölümler oluyor.. hindistan hükümeti sanırım yanlış hatırlamıyorsam yerli firmalardan hemen hemen her hintlinin satın alabiliceği uygun yollu bir vasıta istiyor bajaj da bunu üretiyor... üstü kapalı iş görmelik bir alet..
Mantığını anlarsanız aleti yadırgamassınız hatta saygı bile duyulur çünkü keyfi üretilmemiş ihtiyaca cevap olarak üretilmiş.. ama türkiye için geçerli bir nedenmidir tartışılır..
şu olsaydı belki daha çok satardı türkiyede.. kalite seviyesini yükseltselerdi en azından bir smart kadar olmasada onun yarısı kadar içine bindiklerinde insanlar bir arabaya bindiklerini hissetselerdi birde uygun yollu bir fiyatı olsaydı şu ankinden çok daha fazla satardı..
şu anki haliyle türk insanına hitap eden bir araç değil bence.. cümlemin başından beri dikkat edilirse hiç araba demedim..
Açıkcası video hoş olmamış biraz inceleme videosu gibi yapsaydınız kullanmadan önce kullanırken ,tur bitince vs. konuşsaydınız sadece müzikle ancak kafa ağrıtıyor. Araç hakkında hiç detaylı bilgi yok. Bence sadece Türkiye tanıtım filmi gibi olmuş![]()
) yok ya olamadım da. konuşanı makbulmüş
cok da zor degil hani. mt de paylaşmak para kazandırmıyor