motora yeni başlayacak arkadaşlara önerim , yol yakınken vazgeçmeleri ,
vallahi kimisi kızacak ama , motorsiklet ekipmanları şerefsizlik boyutuna ulaştı, elbetki devletin suçu , dünya ekonomisinin suçu , 3. dünya ülkesi olmamızın suçu ama ,
bu nedir arkadaş 10 tllik eldiven zaten 20 sefer kullanımlık 150 tl olmuşkasklar 3000 tl yeminle 500 tl etmez,
canımızı bağlıyoruzya , sanki düşünce öldürmeyecek garantisi veriyorlarmış parası alıyorlar![]()
çok kızgınım , halen elimdeki eski ürünleri kullanıyorum , çürüyene kadarda almayacağım , alırsamda 2. elden alacağım ,
gavur 2. kez kazanmasın .
bence sende 2. elden al 1-2 kere giyilmişyersen
Geçen bir arkadaşım ihtiyaç kredisi çekmiş, hayırdır dedim "Bot alcam" dedi.
ADAM BOT ALMAK ICIN KREDI ÇEKTI KREDI ! :queen:
motora yeni başlayacak arkadaşlara önerim , yol yakınken vazgeçmeleri ,
vallahi kimisi kızacak ama , motorsiklet ekipmanları şerefsizlik boyutuna ulaştı, elbetki devletin suçu , dünya ekonomisinin suçu , 3. dünya ülkesi olmamızın suçu ama ,
bu nedir arkadaş 10 tllik eldiven zaten 20 sefer kullanımlık 150 tl olmuşkasklar 3000 tl yeminle 500 tl etmez,
canımızı bağlıyoruzya , sanki düşünce öldürmeyecek garantisi veriyorlarmış parası alıyorlar![]()
çok kızgınım , halen elimdeki eski ürünleri kullanıyorum , çürüyene kadarda almayacağım , alırsamda 2. elden alacağım ,
gavur 2. kez kazanmasın .
bence sende 2. elden al 1-2 kere giyilmişyersen
E ihtiyaç ama![]()
2.5 senedir motosiklet suruyorum ve artik montum eldivenim bunca kaza vb den sonra beni ne olur degis diyor..
sen isyandasın haklısın , benim 2 tane karbon kaskım var eskidi , shoei gt air aldım dolar mevzularından önce 1000 tl ye , 3000 felan olmuş eskir diye kullanmıyorum alskdşalsd![]()
İstanbula gelirsen eğer ilk önce Kadıköy Hasanpaşaya git 10'dan fazla motosiklet aksesuar mağazası var zaten birde şirinevlerde bol mağaza var
Hocam kotu haber bekleyincede eskiyor raf omurleride var qjjajsjdnqn
Hocam kotu haber bekleyincede eskiyor raf omurleride var qjjajsjdnqn
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Beni 250 cc de idare edecek bir mont uzunbilek eldiven birde pantalom alicam iste gelicez secimden once
artık alternatif çok fazla hem ankarada hem istanbulda hasanpaşa genelde bende o bölgeden ekipman ve aksesuar alıyorum. Motomax harici herkesten alabilirsiniz. Birsürü farklı marka farklı satıcı var. Bugün aldığınız malı yarın bedavaya dağıtabilen veya sizin 1000 liraya aldığınız kaskı yarın 500 liraya satmayacak bir satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.