Nerden ekipman alinir

Ekipman alicam ankaradanmi daha ucuza cesit bulurum? istanbuldanmi? Yada nerelerde vardir bu sehirlerde

Istanbulda daha fazla vardir bildigim kadariyla. Anadolu yakasinda motomax falan bir kac motor magzasi var yan yana google a yazip adresi bulabilirsin.
Avrupa yakisnda feyizogu var orda da bayagi cesit var.

motoruma.com ve motosikletaksesuarlari.net bu ikisinden de alışveriş yapmışlığım var. gayet güzel yerler. nakitte indirimleri var. ya da ikinci el temiz ekipman alınabilir sahibinden.

İstanbula gelirsen eğer ilk önce Kadıköy Hasanpaşaya git 10'dan fazla motosiklet aksesuar mağazası var zaten birde şirinevlerde bol mağaza var

motora yeni başlayacak arkadaşlara önerim , yol yakınken vazgeçmeleri ,
vallahi kimisi kızacak ama , motorsiklet ekipmanları şerefsizlik boyutuna ulaştı, elbetki devletin suçu , dünya ekonomisinin suçu , 3. dünya ülkesi olmamızın suçu ama ,

bu nedir arkadaş 10 tllik eldiven zaten 20 sefer kullanımlık 150 tl olmuş :D kasklar 3000 tl yeminle 500 tl etmez,

canımızı bağlıyoruzya , sanki düşünce öldürmeyecek garantisi veriyorlarmış parası alıyorlar :D

çok kızgınım , halen elimdeki eski ürünleri kullanıyorum , çürüyene kadarda almayacağım , alırsamda 2. elden alacağım ,
gavur 2. kez kazanmasın .

bence sende 2. elden al 1-2 kere giyilmiş :D yersen

artık alternatif çok fazla hem ankarada hem istanbulda hasanpaşa genelde bende o bölgeden ekipman ve aksesuar alıyorum. Motomax harici herkesten alabilirsiniz. Birsürü farklı marka farklı satıcı var. Bugün aldığınız malı yarın bedavaya dağıtabilen veya sizin 1000 liraya aldığınız kaskı yarın 500 liraya satmayacak bir satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

vallahi kimisi kızacak ama , motorsiklet ekipmanları şerefsizlik boyutuna ulaştı, elbetki devletin suçu , dünya ekonomisinin suçu , 3. dünya ülkesi olmamızın suçu ama ,

bu nedir arkadaş 10 tllik eldiven zaten 20 sefer kullanımlık 150 tl olmuş :D kasklar 3000 tl yeminle 500 tl etmez,

canımızı bağlıyoruzya , sanki düşünce öldürmeyecek garantisi veriyorlarmış parası alıyorlar :D

çok kızgınım , halen elimdeki eski ürünleri kullanıyorum , çürüyene kadarda almayacağım , alırsamda 2. elden alacağım ,

Geçen bir arkadaşım ihtiyaç kredisi çekmiş, hayırdır dedim "Bot alcam" dedi.

ADAM BOT ALMAK ICIN KREDI ÇEKTI KREDI ! :queen:

2.5 senedir motosiklet suruyorum ve artik montum eldivenim bunca kaza vb den sonra beni ne olur degis diyor..

2.5 senedir motosiklet suruyorum ve artik montum eldivenim bunca kaza vb den sonra beni ne olur degis diyor..

sen isyandasın haklısın , benim 2 tane karbon kaskım var eskidi , shoei gt air aldım dolar mevzularından önce 1000 tl ye , 3000 felan olmuş eskir diye kullanmıyorum alskdşalsd :D

Ankara'da Mototan vardı, hemen hemen tüm markaları barındıran iyi bir esnaf arkadaş.

sen isyandasın haklısın , benim 2 tane karbon kaskım var eskidi , shoei gt air aldım dolar mevzularından önce 1000 tl ye , 3000 felan olmuş eskir diye kullanmıyorum alskdşalsd :D

Hocam kotu haber bekleyincede eskiyor raf omurleride var qjjajsjdnqn

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

İstanbula gelirsen eğer ilk önce Kadıköy Hasanpaşaya git 10'dan fazla motosiklet aksesuar mağazası var zaten birde şirinevlerde bol mağaza var

Beni 250 cc de idare edecek bir mont uzunbilek eldiven birde pantalom alicam iste gelicez secimden once

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam kotu haber bekleyincede eskiyor raf omurleride var qjjajsjdnqn

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

Beni 250 cc de idare edecek bir mont uzunbilek eldiven birde pantalom alicam iste gelicez secimden once

Aliexpresten uzun bilek furygan mı ne vardı eldiven olarak,kask olarak da netten mt revenge/helmet kask,pantolon olarak da sadece yağmur içinse decathlon'dan hem soğuktan korusun hemde yağmurdan dersen durt firmasından bakmanı tavsiye ederim. 250 CC için idare edilebilir ve çok pahalı olmayan ürünler.

Son düzenleme:
artık alternatif çok fazla hem ankarada hem istanbulda hasanpaşa genelde bende o bölgeden ekipman ve aksesuar alıyorum. Motomax harici herkesten alabilirsiniz. Birsürü farklı marka farklı satıcı var. Bugün aldığınız malı yarın bedavaya dağıtabilen veya sizin 1000 liraya aldığınız kaskı yarın 500 liraya satmayacak bir satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

Motomax'in iyi yanı Held ve Scorpion getiriyorlar.Uygun fiyata çok kaliteli ürünlerdi bi aralar.

Ya beyler kisaca ankarayami gitmeliyim istanbulami? Ankaraya gidersem kendi aracim ile gidicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar