Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

boy

@praetorian
Leyla hayırlı olsun..Boy burada paylastıklarıyla bana bıcok sey ogrettı tesekkur edıyorum burdan ona hayırlı olsun ehlıyetın..Boy bı tur 1000rr ı verır artık sana..
Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana. Leyla da ufak ufak motorcu oldu sayılır. Binlerce kilometre yol gitti racing arkasında. Biraz da önde otursun bakalım :) 1000RR kullanabilmesi için uzun bir süre CBR125 kullanması gerekiyor. Ben ne zaman kullanabileceğine inanırsam o zaman veririm tabi ama boyu yetmiyor bizim hatunun. O şekilde kullanabilmesi için de bayağı hakim olması gerekiyor motora. Yoksa kendine zarar verir.

@Carcharoth
Hayırlı uğurlu olsun LEyla. Boy abimiz senden ve motordan çok bahsetti. praetorian 'ında dediği gibi bizle güzel şeyler paylaştı ama uzun süredir göremiyoruz onu
Valla işler güçler... CBR125R başlığını takip edemez oldum, o kadar büyüdü ki :) 136 sayfa olan başka başlık yoktur sanırım. Rekor kırdınız valla. Nasıl gidiyor motorlar? Görüşmeyeli problem yoktur umarım...

@Leyla
Teşekkür ederim.Ah keşke inşallah bir gün binerim.........
Boy bu aralar 1000RR ilgileniyor...........
Hatuuuuuuun, sen şu CBR125'in hakkını ver, 1000RR senin. Ayakkabıların altına da tuğla bağladık mı problem kalmaz :mrgreen:

motorun fiyatı sizce ne kadar

2 elli 6 ayya kadar 2 milyara düşermi sizce düşmezse kanuni 200 race alcam ona göre araştırıyım

o makıne adamı yer be:))) ben gorunce korkuyorum..kullanmakmı?10 yıl sonra fılan:) Leyla senın yolun daha uzunmuş bak burdan bi kez daha beraber öğrendık..
sanmıyorum dusucegını calısan bı cbr 125 2 yasında hatta 3 yasında bıle 2 mılyara düşmez..sen ıyıce bırıktır paranı

.................................................................

Son düzenleme:

boy

@bathu
arkadaşlar ben parçaladım 1000rr ı 2 yıl oluyor deli dehşet makinaa tarif edilemez yaşanır elektirik direğine sarıldı motor kötüydüü hala etkisi war üzerimde çaktırmıyorum
Demek ki o zamanlar yanlış seçim yapmışsın. Şimdi olduğu gibi CBR125 alacakmışsın :cherry:

resim koyma konusunda bana yardımcı kimseden ses çıkmadığından motorun resimlerini koyamıyorum bitürlü beceremedım :(( sewgiler saygılar
kısaca anlatayım ama daha detaylı bilgiyi arama motorunu kullanarak site içinde bulabilirsin hatta ben anlatmayayım sen arama yap orda daha iyi anlatıyor hem tarifli bir şelilde görsell olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam millet görüşmeyeli nasılsınız...CEBERE lerinizle aralarınız iyidir inşallah...AH 1000+++1000,,,1000 ne makine arakadaşlar son nokta..ama bize hayallllll...soru sormak isteyen arasın...

boy

@ozaktasi
Selam millet görüşmeyeli nasılsınız...CEBERE lerinizle aralarınız iyidir inşallah...AH 1000+++1000,,,1000 ne makine arakadaşlar son nokta..ama bize hayallllll...soru sormak isteyen arasın...
Hayal olmadan yaşanmaz. Sende bir sürü motor var, sat hepsini alırsın 1000 :)

dikkatt!!!

arkadaşlar kalp hastası olanlar bu fotolara bakmasın :mrgreen:
ÇOK KALİTE FOTOLAR.....:queen: :queen: :queen:

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...:bounce: :bounce: :bounce:

Arkadaslar bendede yamaha rx 115 bende motorumdan cok memnunum ama cbr 125 tip olarak cok estetık bos verın beyenmeyen beyenmesın hem kedı ulasamdıgı cıgere pis dermis unutmayın kazasız belasız surusler ....

BABA BARİ HONDANIN RESMİ İNTERNET SAYFASINDA OLDUĞUNUDA YAZSAYDIN KEŞKE BAK BENİM Kİ TURUNCU OLAN AMA ORJİNALİ ÇOK SADEYDİ BENDE DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN YAPTIM TABİRİ CAİZSE BENCE ÖN CAMA SİYAH BİR FİLM ÇEKSELERMİŞ BİDE ÜSTÜNE CBR YAZSALARMIŞ DAHA GÜZEL DURACAKMIŞ HEMDE BİZİ 10 YTL MASRAFTAN KURTARMIŞ OLURLARDI

TABİ KURUKAFA YOK ŞİMDİ BİLGİNİZ OLSUN

Merhabalar benim yaklaşık 4 aydır CBR 125 turuncu siyah motosikletim var.Ama şimdiye kadar ehliyetim olmadığı için eşim (BOY) kullandı.İnşallah 2 haftaya ehliyetimi alıp trafiğe çıkacağım.

Hadi Leyla kış gelmeden alalım motorları şöyle güzel bi turlayalım boğaz da:p
Daha tek teker yapacağız çoook yolumuz var:queen:

İNCREDİBLE resimler super çok sağol cbr 125 her geçen gün daha çok güzel geliyor gözüme...YAKAMOZ motor güzelleşmişşş paylaşım için sağol...

ArkadaŞalr Şu Turbo Meselesİ Kafama Yatti Ama Nerden Bulabİlİrİm KaÇa Malolur Bİlgİsİ Olan Varmi Sİzce Gerekİrmİ Gereksİzmİ Bİde Bujİlerle İlgİlİ Sorum Olcak KalkiŞta Performans DeĞİŞİklİĞİ Oluyormu Bİlgİsİ Olan Yardimci Olursa Sevİnİrİm

velespit-cbr: rica ederim kardeşim ne demek bizim burda ortak noktamız cbr...
yeni fotolar buldukça eklemeye çalışacağım... saygılar...:cat: :cat:

@praetorian

Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana. Leyla da ufak ufak motorcu oldu sayılır. Binlerce kilometre yol gitti racing arkasında. Biraz da önde otursun bakalım :) 1000RR kullanabilmesi için uzun bir süre CBR125 kullanması gerekiyor. Ben ne zaman kullanabileceğine inanırsam o zaman veririm tabi ama boyu yetmiyor bizim hatunun. O şekilde kullanabilmesi için de bayağı hakim olması gerekiyor motora. Yoksa kendine zarar verir.

@Carcharoth

Valla işler güçler... CBR125R başlığını takip edemez oldum, o kadar büyüdü ki :) 136 sayfa olan başka başlık yoktur sanırım. Rekor kırdınız valla. Nasıl gidiyor motorlar? Görüşmeyeli problem yoktur umarım...

@Leyla

Hatuuuuuuun, sen şu CBR125'in hakkını ver, 1000RR senin. Ayakkabıların altına da tuğla bağladık mı problem kalmaz :mrgreen:

Koptumm :cherry: :cherry: :cherry: 5 - 6 ay kullansın 125'i 1000'liği kesin isteyecektir eminim :)

Benim motor gene zırlamaya başladı deli olmak üzerim. Dün ön takımı komple söktüm nedir bu ses nedir... Ama çözemedim. Hatta fabrika bile benim gibi toplamamıştır ama yok. Ses bu sefer deponun altından geliyor sanırım. Ve motorda vibrasyon arttı 8,500 devire kadar hiç bir problemi yok. Ama 8,500'ü geçince zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :pr: :pr: Artık servise götürücem çünkü kullanana vibrasyonu hiç hissettirmeyen makina artık vibrasyon yapmaya başladı var bir derdi ama çözemedim...

arkadaşlar benide ekleyin listeye ceberem olmayabilir ancak yüreğim sizlerle :salut: egomuzu tatmin edelim hiç olmazsa:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar