2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

Tebrikler... 41 kere masallah... Bu gezi ve fotolardan pekçoğumuzda ülkemizi gezme ve görme arzusu uyandigini dusunuyorum... Nice gezilere...

Tebrikler...

::biggrinn ::biggrinn
Ne denir ki ? muhteşem olmuş...yüreğine ve emeğine sağlık dostum...
Harika bir yol hikayesi....Tam motorcu ruhu....

Tebrikler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dsc065372qx.jpg

abi bu foto super tam olarak konuyu okuyamadım birazdan bu cafede kapanacak yarın ilk işim tam olarak okuyabilmek yazını ama resim süper karizma çıkmış demeden gecemedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Savaş, başınız sağolsun kardeşim..

gerçekten ciddi bir mesafe ve cesaretinizden ötürü tebrik ederim...
memleketimizden de geçmişsiniz ancak fotoğrafların çoğu açılmadı...
::biggrinn

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
blachawk çanakkaleli dostum çanakkale van arasındaki zevkli yolculuğunun fotolarını hayranlıkla ve zevkle izledim bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için çok teşkkür ederim .bende türkiyeyi küçücük mondıal mt 125 ile 7 sefer turladım.senin açından nekadar zevkli geçtiğini tahmin ediyorum .eğer formu takip ediyorsan bütün resimleri görürsün belkide görmüşündür van a 3 kere gittim şu anda motorum 49325 km oldu kediyi bende çekmiştim ama makinenin ayarı ile oynamışım net çıkmamış seninki çok harika olmuş teşekkürler insanlar kafasına koyduğu herşeyi yapar motorcu kardeşler hiç çekinmesinler seyahate başlasınlar bitiremiyecekleri yol yoktur.ben 7 kere bitirdim .sadece biraz dikkat etmeleri gerekiyor.istanbul kağithaneden herkese selam

abi paylaşım için o guzel yorumlar için ellerine yüreğine sağlık ....
abi walla büyüüksün nediyim.........
abi bizlerle yol tecrübelerinide (gunde kaç saat kullandın ,seni en cok neler yordu, uzun yol tecrüben öncesinde ne kadardı....) vakit buldukca paylaşırsan cok sevinirim

kırmızı' Alıntı:
abi bizlerle yol tecrübelerinide (gunde kaç saat kullandın ,seni en cok neler yordu, uzun yol tecrüben öncesinde ne kadardı....) vakit buldukca paylaşırsan cok sevinirim

Arkadaşım ilk gün 600 km ,ikinci gün 650 km üçüncü gün 500 km sonuncu gün ise 450 km tahmini yol sürdüm.Beni hiç bir şey yormadı ,çünkü zevkli sürüş ortamları ve yollar vardı.sadece Bitlis te yol çalışmaları olduğundan yaklaşık 300 km gibi bir yer zorlandım.bundan önce uzul yol denemelerim oldu ki günde bazen 500-600 km gibi yollar yapıyordum Çanakkale-kırklareli-istanbul falan..Ama bu kadar uzun bir mesafe yapmamıştım.

bileğine yüreğine ve kalemine sağlık...::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn sanki her km.sini kendim sürmüşüm gibi heyecanla okudum.tebrikler.

ghost_8987 birde bu linke bak ta 125 lik motorla nasıl yol yapılıyormuş öğren...

Tek Kelimeyle muhtesem. Hatta muhteşem ötesi... hayran kaldım... Bende cbr125 ile ankara-istanbul, ankara-elazıg gidilebilirmi die merak ediyordum, harbi fazlası gidiliyormuş. Paylaştıgın için çok saol abi.. Tekrar tebrikler...

MERHABA,
SÖYLENECEK SADECE BİR ŞEY VAR
ELİNE,DİLİNE,YÜREĞİNE SAĞLIK :cat:
GERÇEKTEN CESARET İSTEYEN BİR İŞ
HARİKA FOTOĞRAFLAR,İNSAN BİREBİR YAŞIYOR. ::biggrinn
BU ARADA FORMU OKURKEN HANGİ ARKADAŞIM YAZMIŞ HATIRLAMIYORUM AMA
(Ayrıca CBR125'ciler için de gurur duyulacak bir seyahat bu. Honda'dan duyan varsa, bu cesaretli adama bir şilt verin derim Honda Türkiye yetkilileri!)
DEMİŞ.
ÇOK HAKLI
ADAMLARIN VE MOTORUN BEDEVA REKLAMI YAPILMIŞ
UMARIM BİRİLERİ BU FORMU HONDA TÜRKİYE'YE OKUTUR.
TEKERİN HEP DÜZ BASSIN KARDEŞİM ::biggrinn ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool::

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
kaç yıllarında Siirt'teydin görev yerin neresiydi bende 1996-1999 Siirt'teydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar