50cc Scooter 40km Hızı geçmiyor

Merhaba. Küba fighter 50cc sahibiyim. Motorumdan çok memnunum fakat düzde 40km hızı geçmiyor. Arada 42 43km görüp kalıyor. Üstü yok. Diğer 2018 fighter scooterlar 75 80km hızları görüyor. Sıkıntım nedir nasıl çözebilirim? Karbüratör hava ayarı yapmak istedim fakat hava vidasını tam sıkmama rağmen motor sesinde değişim olmadı. Manifolt girişini ve karbüratör diyaframını kontrol ettim yırtık, çatlak yok. cdi ateşleme beyninde sıkıntı var gibime geliyor. Bi limiti vs. Olabilirmi? Piston gömlek değiştirmeyi düşünüyorum fakat onu en sona bırakmak istiyorum. Sizce sorun neden olabilir? Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Fighter 50 lerde sınırlayıcı yok, 2018 ler dahil çok rahat 60 ları görüyor. 2017 lerin 80cc olduğu söyleniyor.
Ben de 2017 fighter 50 var, deneme amaçlı 110 lara kadar görmüştüm, düz yol da çok rahat 80 lere çıkıyor.
Servise gitmekte fayda var.
3zmXz0.png

Servis sahip çıkmıyor. Direk piston gömlek değişecek diyip başından savıyor. İlgilenmiyor dahi. Bulunduğum bölgede tek tük scooter var. Bir diğer bahaneleride bu biz anlamıyoruz bunlardan diyorlar.

Servis sahip çıkmıyor. Direk piston gömlek değişecek diyip başından savıyor. İlgilenmiyor dahi. Bulunduğum bölgede tek tük scooter var. Bir diğer bahaneleride bu biz anlamıyoruz bunlardan diyorlar.

Ahh işte çin malının en kötü tarafı...Geçen sene dragon50 de bende yaşadım servisle sorunlar...Şansıma yakınımda O servise göre çok daha iyi olan mondial servisi ile çalışmaya başladım...garanti vs bir kenara bırakıp mecburen...Allah kolaylık ve sabır versin.

1 yıl/3000km olmadan arka birleştirici kırıldı, vernik komple döküldü, km teli koptu, balatalar değişti derken garantiye hiç giremedi :) Dün komple boyadım mat siyaha, ilk ve son çin motorum.

Bende garantiyi vs. Koydum bi kenara. dediğim gibi piston ve gömleği kendim değiştireceğim. Gözümü karartacam. Ama o işe kalkışmadan önce cdi değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun bi etkisi olurmu diye sorguluyorum :)

Arkadaşım normal olan senin motosikletin anormal olan diğer motosikletler.:) Onun için fazla kastırma ha diyorsan benimki de anormal olsun 80 - 90 km/h yapsın o zaman diyecek bir şey yok kafana göre kurcala yap bir şeyler.

Kafama göre yapmamı tavsiye edeceğiniz bişeyler varmı :) bende motorum anormal olsun istiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar