Geçmiş olsun. 4 senedir motosiklet kullanıyorsunuz, dediniz. Hep scooter veya bu piaggio daha çok cup ile iyi idare etmişiniz. Sizin tecrübe artık motosikletinizin sınırlarını zorluyor olabilir. Farkına varmadan daha seri kullanıyorsunuzdur. Ya tecrübenizi kaldıracak bir modele geçin veya ilk günlerinizdeki gibi çok daha dikkatlı olunuz, tavsiyem.
Birde yağmur yağıyor, rüzgar tozu dumana katıyor. Yollar kuruda olsa kaygan.
Bende cub kullanıyorum. birkaç bin km kullanırım dedim, fakat şimdiden daha kapasiteli bir modele bakıyorum. Azdaha her virajda drift yapacağım. Her kullandığımda sınırı aşıp, illaki bir kung fu hareketi yapıyorum, sonra kendime gelip yavaşlıyorum.
İyi günler, tekeriniz düz bassın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
P.S: Lastikleri yeni değişdiğinizi yazmışınız. Yeni lastikleriniz daha sert hamur olabilir. Kışlık lastikler daha serttir, kuru asfaltta daha çok yayarlar. Bir ihtimalda lastiği birkere fazla hava bastınızmı, lastikde deformasyon olmuş olabilir. Orta ayakda teker havadayken, çevirip bir kontrol ediniz. İki tekeride.
Arkadaşlarda zaten birçok farklı ihtimalden bahsetmişler.
Tekrar geçmiş olsun.