Boy ve kilonuz nedir?![]()
Erol şu kilo konusunda 100 olsun düz olsun deyiver gitsin. O ne öyle 99.8 altın tartıyor gibi . Bak hiç takıyor muyum ? Yaş olmuş 64, biri bel fıtığı,
diğeri bypass kalp , öbürü paraganglioma gibi 6 büyük ameliyat sonrası boy 1.80, kilo 120 okka. Çoooook rahatım elhamdülillah. Bütün doktorlar ,Ali bey
acilen kilo vermeniz gerekiyor deseler de (( ulan tükürürüm sizin gibi doktorun aklına )) diyerek evoyla şu kalan ahir ömrümün tadını çıkarmaya bakıyorum. Bir 64 sene daha yaşayacak halim olmadığının farkındayım . Bütün iki teker aşığı kardeşlerime de, benim gibi nice nice mutluluk dolu seneler
diliyorum.
Erol şu kilo konusunda 100 olsun düz olsun deyiver gitsin. O ne öyle 99.8 altın tartıyor gibi . Bak hiç takıyor muyum ? Yaş olmuş 64, biri bel fıtığı,
diğeri bypass kalp , öbürü paraganglioma gibi 6 büyük ameliyat sonrası boy 1.80, kilo 120 okka. Çoooook rahatım elhamdülillah. Bütün doktorlar ,Ali bey
acilen kilo vermeniz gerekiyor deseler de (( ulan tükürürüm sizin gibi doktorun aklına )) diyerek evoyla şu kalan ahir ömrümün tadını çıkarmaya bakıyorum. Bir 64 sene daha yaşayacak halim olmadığının farkındayım . Bütün iki teker aşığı kardeşlerime de, benim gibi nice nice mutluluk dolu seneler
diliyorum.
Motorum için Ali Expressten almış oldugum lastik basınç ölçer sistemi 28 gün sonra elime geçti..
En kısa sürede motoruma montajını yapıp ,videosunu paylaşacagım...
https://www.youtube.com/watch?v=l_dOhsTtMDE
Sayın Ali Ağabey, yarın sizi telefonla rahatsız etmek isterim. Merak ediyorum zira. SaygılarKıymetli Zeybeks kardeşim , rx3i evonun hiç bir zaman somun ve civataları düşmez . Niye ki dersen evonun civata ve somunlarına locktayt sürülerek monte
edilmiştir. Ha ben motorumu atıyorum çok büyük usta Nizamettin aaabiye bakım yaptırır da, tork anahtarı kullanılmazsa , loktayt ( somun yapıştırıcı ) sürülmesi gereken yerde kullanılmıyor ise garibim evonun kabahati ne ? Rx3i yi 4 yıl önce sıfır aldım . Şu an 18500 lü km lerdeyim. Bu gün 60000 kilometreyi devirmiş çok arkadaşımız var . Daha geniş bilgi istersen günün 24 saati profilimdeki telefonumdan eksi taraflarını da anlatabilirim. Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Daha kolayını istersen Ankara'da Kazım var evo kullanıcısı . Ulaşabilirsin gerekli olan her bilgiyi sana aktarır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Kazım'ın soyadı Tokmak.
Merhaba, Evom şu anda 4855 km de. Henuz kendiliğinden gevşeyen civata olmadıErol Bey kaç km oldu Evo'nuz? Çok km de sorun çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyorum da. Cıvatalar falan kendiliğinden çıkıyormuş diye okudum forumda
Hava yağmurlumuydu yolda kaldığınızda?
Geçmiş olsun, sizinde teyzeninde verilmiş sadakanız varmış. Böyle bi durumda geri dönmeniz olması gereken ama geri dönmeyecek namertler tanıdığım için, bu hareketinizden dolayı tebrik ederim.Ucuz Atlattık...
https://www.youtube.com/watch?v=pX6fNXQ7eI8
Ucuz Atlattık...
https://www.youtube.com/watch?v=pX6fNXQ7eI8