Mondial RX3İ Evo ile ilgili deneyimlerim...

Yüksek vites ve düşük devirli sürdüğünüz için stop ettiğini düşünüyorum. Tam dönerken araçla karşılaştınız. Gazı kıstınız. Dolayısıile devir daha da düştü. Tekrar gaz verdiğinizde vites yüksek, devir çok düşük olduğu için stop etti. Motorun suçu yok.

Yüksek vites ve düşük devirli sürdüğünüz için stop ettiğini düşünüyorum. Tam dönerken araçla karşılaştınız. Gazı kıstınız. Dolayısıile devir daha da düştü. Tekrar gaz verdiğinizde vites yüksek, devir çok düşük olduğu için stop etti. Motorun suçu yok.

Sıkıntı bendeydi zaten. Ben deneme yapmak istemiştim. Düşük km yüksek vites nasıl olur diye, az daha görüyordum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

Hocam selamlar kamera neydi acaba ?
Kask kameram Sony hdr-as_100w

YdMYED.jpg
[/url][/IMG]
Youtube da :) erolkansal

Son düzenleme:
tamirciye bundan gelmiş , bende arkadaşın motoru için gitmiştim , 10 dk uğraştılar çalışmadı :p öyle sağlam bir motor, yazık günah 2. el bi honda alın crf250L bundan almayın

keşke benim motoru alsaydın. beni bu dertten kurtarırdın :)

öncelikle çok geçmiş olsun. dünyanın en kötü motorsikletine sende kavuştun. aynısından yeğenime aldık, hergün ayrı yeri patlıyor :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar