R25 in sıfırı ama 30
30 bine temiz MT07 varsa ben de alırım.![]()
Biraz sabırlı ve ısrracı olursanız bulabilirsiniz. Piyasa şu an müsait.
R25 in sıfırı ama 30
R25 in sıfırı ama 30
30000 onlarca temiz 07 var, daha dün arkadaşım sattı kendi motorunu 17000kmde 2015 model 27.500tlye
ne ilgisi var çevirdiği devir ve ağırlık ile. İnazuma'yı kime sorarsan sor r25'den daha kaliteli bir motor olduğunu söyler. Ben size sorayım siz hiç inazuma sürdünüz mü?
Bunu herkesin bildiği halde r25 in satmayı bırak peynir ekmek gibi sattığını neden kabullenemiyorsunuz ? Nedir bu kadar. adam yarın bigün r25 ini satar para eklemeden veya az ekleyerek mt07 sini alır.
Adam size ne sormuş siz konuları nereye çekmişsiniz ...arkadaş adamın soruna adam gibi cevap verin milletin aklını karıştırmayın...
Yok şu yok bu demeyin...konuyu başka yerlere saptırmayın....
Kabullenemediğimi nerenden uydurdun. İsteyen istediğini alır istemeyen almaz. Kendi fikrimi koydum geçtim, sizene bundan. R25'i ilahın yapmışsın gelip burda konuşuyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Haklısın kusura bakma Hoca Abi.
Forum gitgide daha eğlenceli hale geliyor. Artık bilgi veren hiçbir şey yazmıyorum, okuyup okuyup gülüyorum. Zaten yazsam da ya okumuyorlar, ya da inanmıyorlar.
Kabullenemediğimi nerenden uydurdun. İsteyen istediğini alır istemeyen almaz. Kendi fikrimi koydum geçtim, sizene bundan. R25'i ilahın yapmışsın gelip burda konuşuyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Haklısın kusura bakma Hoca Abi.