Yahu ben dolar düşmez sabit kalsa bile diye giriştim. 2. el r25 aldım tertemiz 4bin km de. üstündede 1500 tllik ekipman vardı. şişirilmemiş fiystıyla. Dedim ulan 2019 r25 gelmeyecek r3 gelecekmiş (yamaha bayii söyledi buny) bunun dedim vergiyle fiyatı uçar. Alınmaz satılmaz en değerli r25 2017 düşük km olur dedim gittim 20k ya aldım. sofıro 23k idi. 1 ay bindim 3 aydır yurtdışındayım eğitim için 1 aya dönecem. Verdiler indirimi oldu motor 20k :d ulan nasıl moralim bozuldu binemedimde keşke dönünce alaydım :d Allahtan çok ekstralı bi motor aldıö ve hepsi istediğim şeylerdi o ekstra parasıyla bide indirimli r25lerde siyah çok nadir yerlerde var düşünceleriyle kendimi avutuyorum.:dd
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
yahu inazuma nasıl r25ten kaliteli oluyor ve herkes bunu rahatça söylermiş anlamıyorum :d
Ayrıca uzun uzun kmler inazumaya binip satan arkadaşımız 600lük tartışmalarına giriyordu. dedikki bak şunda çok temiz r25 var 17 model düşük km sen farkı hissediceksin 250den inip 250ye binmiş gibi olmayacaksın dedik. Birazda düşük model 600lükleri gömerek r25 aldırdık. Adam şoklara girdi r25 e binince ben motor sürmüyomuşum dedi. bayıldı aşık oldu kaldı. şimdi kadrandaki rakam ve motorun ağırlığı neyi ifade ediyormuş anlıyorsundur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
Cbr 250 eski kasa ile yeni kasa arasında bariz fark var. R25 şuanki kasa bana göre daha iyi yakından bakmadık yeniye ama sivri hatlar bence daha karizmatik.
Ben her R25 konusunda içimden "ne r25 miş" diyorum.. Dostlar 250cc bi motora bu kadar para vermeyin tavsiyem gidin Suzukiinazuma alın ikinci el fiyatları oldukça iyi ve inazuma kalitede r25 rahat rahat döver. 20-30 bin ne oluyor? R25 2014 de 14.500 tl almıştım 2600 km deydi .. Bu tarih milat değil 4 senede %100 zam kabul görmemeli. Güzel motor tamam da bu fazla şişirme bitmedi gitti.
yahu inazuma nasıl r25ten kaliteli oluyor ve herkes bunu rahatça söylermiş anlamıyorum :d
Ayrıca uzun uzun kmler inazumaya binip satan arkadaşımız 600lük tartışmalarına giriyordu. dedikki bak şunda çok temiz r25 var 17 model düşük km sen farkı hissediceksin 250den inip 250ye binmiş gibi olmayacaksın dedik. Birazda düşük model 600lükleri gömerek r25 aldırdık. Adam şoklara girdi r25 e binince ben motor sürmüyomuşum dedi. bayıldı aşık oldu kaldı. şimdi kadrandaki rakam ve motorun ağırlığı neyi ifade ediyormuş anlıyorsundur.