O karti sadece kart bedelini almak icin veriyorlar sanirim, ben hic tasimam hgs evde durur hep hic sorun oldugunu gormedim surekli takip ediyorum bakiyeden dusuyo 1-2 gun icinde
taşıma zorunluğu yok tabi otomobillerde de öyle etiketi okumadığı zaman cezalı geçiş gösteriyor ama plakadan düzeltiyorlar bakiyeyi. Etiketin motosiklette yapışacağı yer olmadığından ötürü kart tasarlanıyor ve o da çipli diye biliyorum. Dışardan belli olmuyor ama içinde anteni olmalı. Kartı biliyorsunuz ve emin misiniz manyetik özelliği olmadığından? Çünkü ona göre kart tutucu yapıştıracaktım cama belki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------
[/COLOR]
Herkezin tarzı farklı tabi, ama size ikazda bulunan korna çalan araçları (şahsi araçlar, ambulans ,polis , itfaiye)nasıl duyabiliyorsunuz?
Sizin ve diğer araçlar için biraz risk teşkil etmiyormu ?
Hiç bir kulak tıkacı yüzde yüz sessizlik sağlamıyor zaten. Uğultu şeklindeki rüzgar sesini keser, motor sesi, korna ve siren her halükarda duyuyorsunuz. Kaliteli olanlardan bulundurmak lazım özellikle şehirlerarası yolda şart. Yoksa rüzgar gürültüsü bayağı rahatsız edici olabiliyor. Hiç olmadı pamuk da bir nebze işe yarıyor denenmiştir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
ceket cebinde ruhsatı anlarım da, isviçre çakısı nedir arkadaş, bi kaza anında bi tarafınıza girse onun uçları belki sıyrıklarla atlatacağınız olayı kendi kendinize sıkıntılı hale getireceksiniz.
Kasap bıçağı değil ya bu, adı üstünde isviçre çakısı, varlığını dahi unutursunuz çakmak kadar bir şey. kapalı iken sivri bir ucu yok ki bir tarafa girecek.