- Konu Yazar
2016 yılının Ocak ayıydı aylardır Türkiye genelindeki ilanlarda temiz bir mt-03 arıyordum hem de ne arama deli gibi tahmin edemezsiniz bırakın malum ilan sitesi sosyal medya da bile etiketlerden sahiplerine ulaşıp satın almaya çalışıyordum temiz ilan yoktu neredeyse sonra Türkiye de sadece 1 adet olduğunu bildiğim 2010 model kırmızı bir mt 03 ilanı koyuldu Mersin den.
Motor gerçekten tertemizdi kendini belli ediyordu gram üşenmedim çektim krediyi telefonda pazarlığımı yaptım ilan sahibi ÇİFTÇİ arkadaş ta hatrı sayılır bir indirim yaptı atladım otobüse gittim kar kış kıyamette motorun satışını aldım ordan koydum otobüsün bagajına getirdim esenler otogara.
Hayatımın en mutlu ve heyecanlı günlerinden di 0 km motosiklet aldığımda bile bu kadar mutlu olmamıştım.
Yani demek istediğim ilanın sahibinin okumuş iyi bir meslek sahibi olmasına gerek yok. İyi ve dürüst bir insan olsun yeter.
Burdan o Çiftçi arkadaşa selamlarımı iletmeyi bir borç bilirim..

Sattığım mt 03 ü mü de çılgınlar gibi özlüyorum.

Motor gerçekten tertemizdi kendini belli ediyordu gram üşenmedim çektim krediyi telefonda pazarlığımı yaptım ilan sahibi ÇİFTÇİ arkadaş ta hatrı sayılır bir indirim yaptı atladım otobüse gittim kar kış kıyamette motorun satışını aldım ordan koydum otobüsün bagajına getirdim esenler otogara.
Hayatımın en mutlu ve heyecanlı günlerinden di 0 km motosiklet aldığımda bile bu kadar mutlu olmamıştım.
Yani demek istediğim ilanın sahibinin okumuş iyi bir meslek sahibi olmasına gerek yok. İyi ve dürüst bir insan olsun yeter.
Burdan o Çiftçi arkadaşa selamlarımı iletmeyi bir borç bilirim..

Sattığım mt 03 ü mü de çılgınlar gibi özlüyorum.