yine çizim mi yaptın çen
Ne güldüm :mrgreen:
Yok, çizimler harika ama
yine çizim mi yaptın çen
Buradaki eğim çok fazla değil bence 30° den daha az, hatta eğer beton bir rampa yapacaksan kaldırımın kenar taşının kırılması ve ilk kapıya doğru rampanın uzatılması durumunda 25° ye kadar düşecektir.
Buradaki en büyük sorun kapıdan giriş, standart bir kapıdan karşıdan zaten ancak giriyor motor birde çapraz girmeye çalışacağını düşününce zor olacak gibi, yalnızca motorun boyunu düşünme genişliğini de hesaba kat özellikle egzoz sürter diye düşünüyorum, yani kapı masrafı da çıkabilir.
Yalnız bu kadar tartışıldı yapınca bir video yüklersin artık.
Arkadaşlar, kömürlük iptal. Balkona asansör yaptıracağım. Tavsiyeleriniz, görüşleriniz, dikkat etmem gereken şeyler, asansör marka model vs... deneyimi olan yada bu işi bilenlerin tavsiyelerini bekliyorum.
Not: Neden kömürlük iptal? Motosikleti eve sokmadıkça çalınıyor. İster zincir bağla, ister alarm tak.
imkanın varsa kaldırımın yarısına çimento ile düzleştirmek.(GezeGeze'de demiş yukarıda) Engelliler için yapılan rampalar gibi hem millet el arabası vs. indirirken size dua eder. Bu şekilde indiremezsiniz. 1 2 indirdiniz bi gün mutlaka düşersiniz. He burdan çıkması da ayrı bir dert inseniz bile.Daha Motor almadıysanız crf daha iyi olabilir :cherry:
Fantezimse güzel bir vinç sistemi kurmak olabilir. iki duvardan destek alıp ortaya indirmek(gülmeyin)
https://i.ibb.co/XVGhwn6/vinctasarimim.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
ben tek sayfayı gördüm siz zaten konusmussunuz her şeyi pardonale: