bi bunu bi de tvs nin 200 lüğünü göremicez
Tvs Rtr200 için 2018(nisan,mayis,haziran)bu donemlerde defalarca distribütoru aramiştim,net bir cvp alamadigim icin.
2016 son ithal edilen 180lik aldim ve kullaniyorum 14bin km oldu,bir sorun yaşamadim.
Hee gelseydi 200luk alirdim amma,ben karaduzen sistemi adamiyim yinede biraz dusunurdum(enjeksiyon ve ecu olayini)zira 200luk apache zaten yag sogutmali o yönden ilgimi çekmişti,esasinda uzerindeki enjeksiyonda bosch,diger rakibi 200luk pulsardan daha stabil ve sorunsuz calişabilir..
İndia forumda kullanan kişilerle muhabbetim oldu,rtr200ile stop etme,devir dalgalanmasi kesinlikle yaşamadiklarini belirttiler.
+Kaydirmali debriyajida unutmamak lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Edit:
Yine india forumda samimi oldugum uyeler var,
Önerdikleri,180lik ile 60bin km yap,ve rtr200 silindir setiyle değişim yap,zaten strok oranlari ayni sadece çap ve supaplarda bir degisim olacak.
Esas mesele 200luk silindir piston set ve supap olayini nasil temin edecegim??
Neyse daha vakit var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Edit:
Ekli resimde ulkemizde satisi bulunan lifan kpr200 modelin teknik ozellikleri mevcut.
Tvs 180 ve lifan 200 max torkunu ve hp sini verdigi devir bantlari ayni,bu guzel bir durum.
Sadece strok farkliligi var,sadece piston kafasi ve supap degisimi yeterli olabilir,180lik makinamin biyel kolunu kullanirim.silindir kapagini honlamak yeterli.
Pim çapi uysun bu işte basit.
Bu işlem icin max 500-600tl lik bir bütçe yeterli.
Bu upgradenin bana getirisi min 3-4hp
Neyse fazla kafa ütüledim arkadaşlar..
Selamlar..