MT [İZMİR] 27 Eylül Çarşamba Pasaportta seyir teraslarında buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam,
ayrıca ailecek bir akşam
palmiye cafe de iftar yapalım, iyi olur ramazanın hayrına, yemekleri mükemmel ve fiyatı gayet uygun.

bencede çok güzel olur ailece iftar yaemeği ama hafta sonu cumartesi ye falan denk gelirse daha iyi olur heralde herkes için:rendeer:

nasip olursa...gelmeye çalışacağım..umarım tanışma fırsatı buluruz..epeydir..fırsat olmadı..buluşma yeride oldukça güzel bir mekan..selamlar..

Arkadaşlar tam olarak pasaporttaki bu yeri tarif ederseniz ilk katılıcaklar olarak daha iyi olur. Teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Moderatör (forrap)
tamam,
ayrıca ailecek bir akşam
palmiye cafe de iftar yapalım, iyi olur ramazanın hayrına, yemekleri mükemmel ve fiyatı gayet uygun.

Kuvva abi ve Egelim aynı şeyi 1. mesajımda bende söyledim.Böyle bir organizasyon MT İzmir adına çok güzel olacaktır:cat:

Kuvva abi ve Egelim aynı şeyi 1. mesajımda bende söyledim.Böyle bir organizasyon MT İzmir adına çok güzel olacaktır:cat:

ne yani sen bizden evvel söyledin de boyunmu uzadı forrapım tuncerim:cherry: :mrgreen: elbette güzel olacaktır mt izmir adına biz çirkin şey istermiyiz hiç:cherry: :mrgreen: :rendeer:

Moderatör (forrap)
ne yani sen bizden evvel söyledin de boyunmu uzadı forrapım tuncerim:cherry: :mrgreen: elbette güzel olacaktır mt izmir adına biz çirkin şey istermiyiz hiç:cherry: :mrgreen: :rendeer:

Toplantıya gel ben sana neremin uzadığını göstercem:p Evet biz çirkin şey istemeyiz hiç, o yüzden bundan sonra seni aramızda görmek istemiyoruz:queen: Töbe töbee:pOlm ben ilk ben söyledim fikir bana ait diye demedim,bende aynı düşüncedeyim böyle bir organizasyon bencede kesinlikle yapılmalı baabında söyledim:wiinkk: Akşam toplantıda görüşmek üzere...:rendeer:

Yerin Tarifi: Pasaportta topçu çöp şişi sırtına al, denize doğru yürü. denizi görünce dur, etraftaki kasklı masaya otur:queen: :queen: nasıl tarif ama. hatta mekanın önünde bi tane satılık yeşil kawasaki var. tanıdıklara uygun fiyattan veririz.

yeni gelenler bence bu hafta bez ve deterjan getirmesinler malum yağmur yağar falan motorları yıkadıklarına değmez.

marko sen de mi bülentin oralara takılıyorsun? (bülent gidilecek mekanın sahiplerinden) hayret ben seni pek göremiyorum da oralarda:queen: :queen: (ya oraya bir karavan mı koysak uyumak için ya da bi tekne mi alsak bilemedim ki)

kırık işler müdürüm, sen mekanı biliyorsun götürmüştüm seni oraya kahve içmeye. çaylar hep sıcak sen yeterki gel sahura kadar servis var.

bedri - forrap yarışır gördüm sizi:queen: :queen: bak ninja bedri fena yapar caretta caretta forrap dikkat et kendine.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pasaportta topçu çöp şişi sırtına al, denize doğru yürü. denizi görünce dur, tanıdıklara uygun fiyattan veririz.

Harika tarif :mrgreen: :cherry: :mrgreen: :mrgreen:
S&S

alican abi bekleriz. bak o gün alsancakta balık yerken mekan sahibi arkadaş aramıştı al gel misafirlerini de kahve ikram edeyim demişti. laf ağızdan bir kere çıkar abi gel ziya abimizide al. çaylar kahveler nargileler benden.:cat: :rendeer:

Toplantıya gel ben sana neremin uzadığını göstercem:p Evet biz çirkin şey istemeyiz hiç, o yüzden bundan sonra seni aramızda görmek istemiyoruz:queen: Töbe töbee:pOlm ben ilk ben söyledim fikir bana ait diye demedim,bende aynı düşüncedeyim böyle bir organizasyon bencede kesinlikle yapılmalı baabında söyledim:wiinkk: Akşam toplantıda görüşmek üzere...:rendeer:

forrapım tuncerim bayanların da forumumuzda aktif olduğunu unutmayalım lütfen :farao: toplantıda kozlarımızı paylaşırız benim nargilerinin kozunu sana veririm sen vermesende olur:cherry: :mrgreen: :queen: :rendeer:

Moderatör (forrap)
Bedri senin için kötüyse ben napıyım,ben onu kastetmemiştim:wiinkk:Ben nargile içmiyorum bu arada,kozun sana kalsın(o köz olum):)Uzatmayalım artık sayfa bulanmasın,seninle görüşcezzzz:cherry:

Bu arada wallace ben asla bir ninjayla kapışmam:pMekanın tarifini çok güzel yapmışsın:)Neyse ki orayı biliyodum zaten:p

tüm teknolojik imkanlarımı kullandım ve uydu fotosunu koydum beee :p şu tarife bak hehe :p

akşama görüşürüz hanımlar beyler, karşıyaka ekibi beraber gidelim. Haberleşelim.

Akşama görüşmek üzere.....

ben alsancakta olucam karşı taraf tan tehdit aldım :p karşıyaka grubunu çökertme düşüncesi içindeler eeeeee bizde çökertmeyi iyi oynarız hani demi kanka :p

teknoloji iyi ama bazende anlatmak lazım. ben şimdiden grup için iki semaver sipariş verdim. gelen çok gibi gözüküyor. hem grubumuzun bayan üyeleri de kek börek çörek yapacakmış, kenan da kısır yapacak, tentende yaprak sarması, marco kleaydi klops yapacakmış, cengüz abi de kuzu tandır getirecek gelirken oooo piknik tadında olacak yani:queen: :queen: :queen:

kenan abicim sen o fotoğrafları çekmek için nereye çıkıyorsun asansöre falan mı? aman diyeyim dikkat et düşmeyesin.

ayrıca bizim tam 35 sınırlarımız içine girdiniz arkadaşlar. gölgelerin gücü adına güç bende artık, atıl kurt.... bittiniz olm siz bittiniz.

Bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum geçen sefer gelememiştim. İzmir grubu ile hiç tanışmadım.İşten eve ancak akşam sekizde geliyorum. Uğramam 9 10 u bulur
Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar