sevgili kardeşlerim bedri ve forrap ya arkadaşlar yani beni arasaydınız sizleri orada yanlız bırakmazdım ya emin olun düştüğünüz durumu çok ama çok iyi anlıyorum ama arkadaşlar benim veye herhangi vasıfsız bir mt üyesinin deyilde butip organizasyonları yapan yetkili kişilerin bunu ayarlaması lazım
vocies forrap gerekli açıklamayı okuduktan sonra olayın farkına vardı bedriden de aynı olgunluğu bekledik ama bu olgunluğu göstermese de olur oda bizim bir kardeşimiz sonuçta...
Telefon numaranı bir ara banada bırak belki lazım olur...!!!
Burası iş ve işçi bulma kurumu değil vasıflı yada vasıfsız insan aramıyoruz vasıfsız dediğin kişiler kim?? umarım kendi adına konuşuyorsundur çünkü kendini MT İZMİR grubu dışında tutup olmak istediğin başka kişi ve kişilerleyken birden bire bedri ve tunceri bukadar düşünmüş olman inan beni çok duygulandırdı ...
organizasyon ile ilgili yetkili kişi yok... Toplantı buluşma ve gezi için öneri var duyuru var bunuda gönüllü olarak fedakarlık ta bulunarak yapıyor yapan kişiler bunun ile ilgili bir sorun olsa dahi bu bizi pek fazla rahatsız etmez açıkçası biz motosiklete gönül vermiş ama.. herşeyden önemlisi birbirine gönül vermiş bir grubuz ufak tefek şeyler bazen miğdemizi bulandırır ama sağa sola kusmayız
hani bir laf vardır... kol kırılır yen içinde kalır diye....
Grup ile ilgili kararlar ortak alınır ve uygulanır buna uymak isteyen uyar uymak istemeyen kendi bilir o sebeptendirki sözlerini kimse şahsına almayacaktır...