Abi videoyu yeni izledim çok güzel olmuş
Fakat yine konu dışında bi sorum olacak..
Örneğim videonun 30. saniyesi ile 90. saniyesi arasındaki bölümde hızın nedir? Bana mı çok hızlı göründü anlamadım.
Motorun 500cc çift silindir diye biliyorum 2 kişisiniz ve yükünüz var. Keyifli oluyomu böyle bi yolculuk?
Benim motor ss olarak geçsede oturuş pozisyonu bir çok ss'den oldukça daha rahat ve selesi geniş ( 250 cc çift silindir. ) kız arkadaşımla şehir içinde giderken bunalıyorum çoğu zaman, birazda korkusundan dolayı sanırım çok yatıyo üstüme ve hareketsiz kalıyorum. Uzun yolda acaba biraz daha eziyet mi olur yoksa stabil hızlarla ilerleyeceğimiz dur kalk fazla yapmayacağımız için rahatlayıp sadece belimden kavramaya döndürebilirmiyim.
Yazın oldukça uzun bi gezi yapasım var, motorumu buna hazırlamaya başladım ufaktan.
Usb çakmaklık şarjı
telefon tutucu
depo üstü çanta
kişisel olarak
kevlar rahat kesim bi pantolon
havalandırması başarılı bi bot
intercom
gibi gibi hazırlıklar aşamasındayım. Evde hazırda bi kuyruk çantam var ama yetersiz litresi var bunun yerine farklı çözümlerde bakıyorum gel gelelim aklım hala artçıyla yol nasıl olur konusunda.
Kız arkadaşıma bu planı açamıyorum bi türlü, açtığımda böyle bi seyahate çıkıcam veya böyle bi seyahate çıkıcaz diye sonlanacak cümlem ve bu döşünü olmayan bi durum olacak
Kız arkadaşım olmassa yanımda; her ihtiyacımı karşılayacak malzemeyi taşımam daha kolay olacak. 2 kişi çıkarsak bide yetersiz kıyafet, araç gereç olacak. Bunu nasıl çözüyosunuz?
Ne çok sordum dimi.. Alsana detay