Arkadaşlar 19000'e geldik, geçen 18000 bakımında yağ,yağ filtresi,hava filtresi ve bujiyi kendim aldım (250 TL), ustama gittim 50 TL de işçilik verdim. 21000'de zincir ve dişli setini, ön arka fren balatalarını değiştirteceğim. Şimdiden zincir dişli setini aldım. Malum bizim yedek parçaları Motopit'ten alabiliyoruz. Ancak Zincir dişli setinin maliyeti 1358 TL. Ben de muadil parça arayışına girdim. Ön dişlimiz 13T ve Pulsar'ın standart 14T ön dişlisi bize uyumlu ancak tork kaybı olmakta, ben de Pulsar için üretilmiş 13T performans dişlisi aldım. Arka dişlimiz 35T ama ben bizim Wolf grubundan bir arkadaştan 36T satınaldım. Kendileri ürettirmişler, birkaç motorda kullanılıyor bir sıkıntı yaşayan yok. Torkum küçük bir miktar artarken son hızım küçük bir miktar düşecek. (%2,8) Zinciri de Karaköy Dinamik Zincir'den CZ marka 520 oringli zincir alarak hallettim. Bu zinciri kullanan birkaç kullanıcıdan iyi referans aldım. Forumlarda da araştırdığımda iyi şeyler yazılmış. Bizim zincir 102 bakla, ben arka dişliyi bir diş büyüttüğümden 104 bakla kullanacağım. Böylelikle zincir dişli maliyetim 463 TL'ye düştü. Ön arka balataların fiyatı Motopit'te 320 TL. Ben Brenta'dan 210 TL.ye buldum ama henüz almadım. Muadil parça kullanımından sonra görüşlerimi tekrar yazacağım iyi mi oldu kötü mü oldu diye.