Yeni Bir Motosiklet Almak İstiyorum..

Merhaba,

Uzun senelerdir kullandığım Honda NX 250 motosikletimi bu yaz başı gibi satıp,
yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. :salut:

Boyum kısa:) 1.55 ti en son uzamadıysam.

Yeni bir motosiklet düşüncesi bile tuhaf geliyor, Honda NX i çok özleyeceğim biliyorum.

Sevip istediğim bir modelde yok işin aslı.

Sevgili forum arkadaşlarım olarak önerileriniz varsa değerlendirmek isterim.

Yine enduro olsa çok makbule geçer:)

Scooter almayı planlamıyorum, scooter önerecek arkadaşlar varsa şimdiden belirteyim.

Teşekkürler,

bende aynı fıkırdeyım aynı zamanda ne alacagını bılmeyen bır karamsar kullanıcı

o zaman bu düşüncede olanlar olarak bir platform kuralım :)

öneri yok nasıl olsa en azından derdimizle dertleniriz..

Merak edip nx 250 nin teknik özelliklerine bakayım dedim bulamadım, bilgin varsa bizi bi aydınlat

google yazınca çıkıyor, forumda grubu bile var nasıl bulamadın arkadaşım?

Amacın beni sınamaksa başka :)

google yazınca çıkıyor, forumda grubu bile var nasıl bulamadın arkadaşım?

Amacın beni sınamaksa başka :)

Dostum google da nx4 falcon un bilgileri çıkıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

İlk 3-4 linke baktım bulamadım derin araştırmaya girsem bulurum yüksek ihtimal ama burda kullanıcı bulmuşken sorayım dedim

Gerçekten yeni modelleri üretilse başka bir motosiklet düşünmezdim..

https://www.motorcular.com/tr/yeni-modeller/yeni-honda-dominator-geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

pek bir öneri olmasa da en azından tercihimi şu aşamada v strom 250 ABS üzerinde yoğunlaştırdım.

Kullanan arkadaşlar varsa tavsiye niteliğinde olumlu olumsuz görüşlerini belirtebilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

Var ama Foto yüklemeyi bilmiyorum siteye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Cüce değilim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44

CRF derim. Niye kimse CRF dememiş? Bi de mondial'in şu rx3i miydi? O. Nx250'den sonra v-storm gibi gözden bile sakınılması gereken, bol grenajlı bi motosiklet ters gelebilir. Oraya buraya sürtmekten, arada devirmekten falan daha az çekinilecek bir motosiklet olsa daha iyi olmaz mı?

CRF derim. Niye kimse CRF dememiş? Bi de mondial'in şu rx3i miydi? O. Nx250'den sonra v-storm gibi gözden bile sakınılması gereken, bol grenajlı bi motosiklet ters gelebilir. Oraya buraya sürtmekten, arada devirmekten falan daha az çekinilecek bir motosiklet olsa daha iyi olmaz mı?

Boyu 1.55 yazmis, o dediğin motorlar biraz büyük gibi :mrgreen:

Boy disinda rally hic kullanmadım ama cok rahatsiz olduğunu unu soyluyor herkes

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
1.55 Boyla enduro&cross kullanmak iyiymiş bayaa herhangi bir alçaltma yaptınız mı nx250 de ? Bu arada ben olsam nx 250 yi satmadan yeni bir motor arayısına girerdim zira yeni motor illa nx 250 yi aratıcaktır.

1.55 Boyla enduro&cross kullanmak iyiymiş bayaa herhangi bir alçaltma yaptınız mı nx250 de ? Bu arada ben olsam nx 250 yi satmadan yeni bir motor arayısına girerdim zira yeni motor illa nx 250 yi aratıcaktır.

İlk başlarda herhangi bir şey yapmadan kullandım. Ama sonradan (bu arada yaklaşık 10 senedir beraberim sevgili NX imle) biraz seleden yontma yaptık ve amortisörlerle oynadık. Sonradan ayaklarım daha rahat yere değmeye başladı.

Link açarmı bilmiyorum ama burada eski bir video var, arkadaşlarla yaptığımız gezilerden.

Alçalmış hali mi onu da hatırlamıyorum inan, bayağı bir vakit geçti üzerinden.

https://www.youtube.com/watch?v=Ve3CfbM8-NI

bu arada grenaj sorun olmaz mı diyen arkadaşım, cbr 125 de kullandım nx in öncesinde. Pek sakındığım da söylenemez,eşyadır çizilirde kırılırda, yeter ki cana birşey gelmesin.

iyi akşamlar

Bir kalimero vardı, sahi :)

Ne seyrederdik! :)

Efsane çizgi film karakterlerindendi ...

Konuyla alakası yok da, nickini görünce, haliyle, bir yazayım istedim ... :)

bu 90 lılardaki nx250 den mi bahsediyoruz güzel alettir 25 beygir 6 vites ... kupondur tam koleksiyonluk .. artık üretmiyorlar öyle motorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar