- Konu Yazar
bu 90 lılardaki nx250 den mi bahsediyoruz güzel alettir 25 beygir 6 vites ... kupondur tam koleksiyonluk .. artık üretmiyorlar öyle motorlar..
Evet ta kendisi, 23 yaşına girecek neredeyse
bu 90 lılardaki nx250 den mi bahsediyoruz güzel alettir 25 beygir 6 vites ... kupondur tam koleksiyonluk .. artık üretmiyorlar öyle motorlar..
Evet ta kendisi, 23 yaşına girecek neredeyse![]()
Mutlaka bizi de haberdar ediniz. Cok memnun olurum.bizim şirketin orda bibr çocukda var yakalayamıyorum F650gs i vardı satmış bu vstorm250 den almış .. bir ara denk gelir yakalarsam bir teme çıkıp gazlayıp motora bakmak istiyorum..
bizim şirketin orda bibr çocukda var yakalayamıyorum F650gs i vardı satmış bu vstorm250 den almış .. bir ara denk gelir yakalarsam bir teme çıkıp gazlayıp motora bakmak istiyorum..
ondan demedim bizim burdan şirketin önü tem çıkışı en rahat orda sürerim zaten enduro tipinde bir motor amacı sürat değil benim merakım gidişi gaza tepkimesi nasıl dengesi ne alemde şerit değiştirirken virajlarda huyu suyu nasıl.. yakıtı ne durumda .. frenleri nasıl yai genel bir sürüş ..
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın![]()
teşekkür ederim) siftah senden bereket Allah'tan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
teşekkür ederim cümlemizden uzak tutsun Allah'ım kazayı belayı (forumda alıntı yapmayı bile unutmuşumşimdi de kendimi kınadım)
Hayırlı olsun 2 gün içinde 2 crf satıldı Ankara da siz mi aldınız? yakalayamadık Antalya'ya gidicez mecbur
Teşekkür ederim, Bahsettiğiniz 20 gün önce ise evet birisini ben almış olabilirim
Abs li bakıyorsunuz yoksa normal mi? Acaba abs li mi alsa idim diye düşünüyorum ama bundan da çok memnunum.