Referans alınacak belli site var malum herkes sattıklarını oraya ilan ediyor. Kimisi biraz aşağısına, kimisi biraz yukarısına. Çok uçanlar zaten hayal dünyasında... Ama onlarda bir yandan haklı çünkü satın alırken sıfırına yanlış hatırlamıyorsam 7 bin euro yakın para ödemişler...Motosikletin ABS ve başka artıları var ise örnegin; Y.servis bakımlı, son derece temiz, hasar kayıtsız, ek özellikler vs var ise biraz daha istersin hakkındır. Kursuna bakmasın o arkadaşta, uğruna o kadar para ödenen bir malda 14-15 bin tl lere satılmaz! Bir malın değeri o kadar da düşmez yani. O bekleyenler daha çok bekler ve böyle bir motosiklete de sahip olmazlar... 2014 motora eski, 30 bin km çok yorulmuş, bitmiş diyen bir kitle oluşmuş nedense toplumda... Eş deger paraya ne alınabilir ona bakmak lâzım sanırm... Üstüne koyabilcek gücü varsa zaten sıkıntı yok. Ama bu ikici motosikleti olacak ya da 15-20 bin bandına araç bakanlar niye tercih etmiyor. Herkeste fakir geçim derdinde değil arkadaşlar! Galiba parça fiyatları ve servis yetersizliği kawa da ün yapmış ve büyük bir kitle özellikle acemi kitlesinin gözü korkutulmuş ve başka şeylere yöneltilmiş dolayısı ile adı çıkmış diyebiliriz...Bugün 2 litre Motul yağ aldım 120 liraya. Bunu Honda da olsa aynı Yamaha da olsa aynı ödeyecektim. Keza filtre de öyle. Kendim yapıyorum zaten değişimlerini. Inanın kaza yapınca hepsinin parçası çok para.
Not. Telden yazdım hatalarım olablir...