Satılmıyor anasını sattığımın motosikleti (Ninja 300 ABS)

arz talep, talep yok fiyatlar düşürceksin ya da o fiyattan satılmasını bekleyeceksin. Piyasasını bilmiyorum ninjaların ama 1 hafta forumda reklamı dönen alet durumuna göre fiyatı uygunsa ve hala satılmıyorsa bi yerlerde sıkıntı var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-tracer-700-2018-608507525/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kasim-ayi-kampanyasi-kawasaki-versys-x300-abs-2018-538932398/detay

sıkıntı bu olabilir mi hocam. Kawasaki çok kaliteli bir marka imkanım olsa da alsam orası ayrı konu ama. Versys 300'ü 51 bin tl'ye satıyorlar. Mt7-tracer 49bin tl şu an. Vatandaş da haksız değil bence :cherry:

Valla sıfır konusunda haklısın. Bi ara yeni çikan ninja 400 fiyatına bakmıştim kurlar yüksekken 65000 tl gibi rakama geliyordu.Yuh deyip kapattım sayfayı sonra.Motor özelinde bahsedersek güzel fiyat vermiş arkadaş bence.

arz talep, talep yok fiyatlar düşürceksin ya da o fiyattan satılmasını bekleyeceksin. Piyasasını bilmiyorum ninjaların ama 1 hafta forumda reklamı dönen alet durumuna göre fiyatı uygunsa ve hala satılmıyorsa bi yerlerde sıkıntı var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-tracer-700-2018-608507525/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kasim-ayi-kampanyasi-kawasaki-versys-x300-abs-2018-538932398/detay

sıkıntı bu olabilir mi hocam. Kawasaki çok kaliteli bir marka imkanım olsa da alsam orası ayrı konu ama. Versys 300'ü 51 bin tl'ye satıyorlar. Mt7-tracer 49bin tl şu an. Vatandaş da haksız değil bence :cherry:

Kawasakinin fiyatları son derece uçuk canım. O motorsiklet hele, asla o fiyatı hak etmiyor. Bizimkilerinde sıfır fiyatlarıda kazıktı tıpkı şimdi Ninja 400'ü 60 bin lira sattıkları gibi!

Son düzenleme:
bizim grupta abimiz var 50 küsurlarında mali müşavir.. 2015 fazer8 abs li olanlarından vardı yeni sattı 32 bin liraya.. şu anda bile o fiyata bulmanıza o motordan imkan yok.. Tertemiz yatması kalkması olmıyan secereli bir motordu.. 20 sini ana paramın üstüne ekliycem 12 sini alıcam paranın içinden onunda üstüne 3-4 ekler 15-16 ya bir şeyler bakıcam dedi.. adam ciddi ciddi rx3 evolara falan bakıyor. devir büyütme değil küçültme muhafaza etme devri dedi ben bu motoru şimdi sattım sattım piyasasını beklesem müşterisini bulmak için belki bir sene daha beklerdim dedi..
sıcak para iyidir para kendini toplarlar falan dedi.. kaldıki bu adam yıllarca çok büyük şirketlerde çalışmış tabiri caizse parayı piyasaları kokluyan bir adam..

senelerdir bu forumdaki her muhalif yoruma bir kulp bulan bir arkadaşımız.
muhtemelen kaymak yiyen yandaş cevresinden dışarıya pek çıkmamış.
o satmak istediğiniz milleti fakirlikle öldürdünüz. geçmiş olsun :king:

Ekonomik kriz böyle bir şey işte. Piyasalar durgun, sıfır fiyatları yüksek, 2. el fiyatları makul da olsa alıcı yok.
Ekonomik krizin tehlikeli yanı sadece fiyatların artması değil, durgunluk kısmıdır. Ülke ekonomisi şu anda resesyona girdi fakat farkında olan pek insan yok maalesef.
Gidin konut satışlarına, arazi satışlarına, otomobil satışlarına bakın, ne dediğimi anlarsınız. Geçen yıllara göre inanılmaz bir durgunluk var.

Binek otomobillerde çok ciddi bir ötv indirimi yapıldı, ona rağmen istenen ve hedeflenen satışlardan çok uzakta firmalar. Geçmiş yılları mumla arıyorlar. Birçok firma 40 bin tl, 12 ay, yüzde "0" faiz ile kredi veriyor. Bazı firmalar 60 bin tl 12 ay 0 faizli kredi veriyor. Bayiileri dolaştım, bu kampanyalara rağmen öyle aman aman bir kalabalık, canlılık göremedim.

2. el piyasası da çok kötü durumda. Geçen yıl 30bin tl ye satılmaya çalışılan 2. el çok tutulan piyasası hızlı modeller bu sene de 30 bin tl ye ilanda, fakat hala alan yok. Hatta zamanında 29 bin tl istenen bir motorun ilanını 26 bin tl ye gördüm geçenlerde, şaşırdım.

Ekonomik krizi kime anlatmaya çalışsam, "yok ya ne krizi, ben kriz falan görmüyorum" diyor. Ama paraya sıkışıp evini yada arabasını yok fiyatına bile satamayınca şok geçiriyorlar. İşte, ekonomik kriz maalesef budur.

Sonumuz hayır olsun, ama şu an gidişat pek iyi değil...

Son düzenleme:
Alıcı var ama uyguna ilana koyulan bir araç bile halen ölücüler ve ne idüğü belirsiz herfiler tarafından kapatılmaya çalışılıyor.Motoru yenileyeyim dedim.emsallerine göre de 3-4 bin ucuza koydum halen düşür diyenler var.Sonumuz hayrolsun demekten başka birşey gelmiyor elden.Eldekinin kıymetini bilmeye bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar