Binlik motor binmek pişmanlıktır... Benzin çok yakıyor :queen:
bende artçılı özelikle hanımını almışsan yanına hep en beğendiğim tip maxi scooter hatta super maxi goldwing gibi ..
Fıss fısss fısss böyle salına salına yaylana yaylana huzur içinde gidiceksin mercedes otobüsler gibi.. arkadan yenge evde yaptığı dolmaları uzatıcak sana al ye diyicek falan sohbet muhabbet keyifli keyifli yol gidilicek..
Orta bölmeyede nargileyi koyup,marpuça var gucunle asilacaksin..o zaman dadindan yenmez...
Hacı epeydir yakittan dem vuruyorsun..
250 ye düşür nefsini körelt..
Normalde işe git gel de kullanıyorum. Tecrübem yok derken şehir içinde büyük motorların ağırlıkları beni korkutuyordu. Şu an fiyatlar nispeten iyi diye motosiklet almak istiyordum ama parayı faize koyup 3-4 ay daha beklemeye karar verdim. Önümüzdeki hafta yeni lastikleri takılmış dominar ile 1-2k yol yapıp satma ya da satmama konusunda kesin karar vereceğim.
Gönlümdeki rally içinse görünen o ki 5-6 yıl sonra durumum olursa 2017 model bir rallyi ucuza kapatıp supermotoyu yapistiririm.
(Alamadı)
![]()
Bu kadar geniş bir bakış açısı ile motor alamazsınız kimse de size sağlıklı yardıma bulunamaz. Anca kurumuhabbet olur.