11.11 2018 Aliexpress Kampanyası En Uygun Motosiklet Ürünleri Alışveriş Festivali

Sponsor Firma

11.11 Aliexpress Alışveris Festivali Anasayfasına gitmek için tıklayın

Aliexpress'in her sene düzenlediği 11.11 kampanyası yani 11 kasım tarihinde yaptığı büyük indirimlere az kaldı.

Bir çok satıcı kampanya öncesi fiyatları yükseltip 11.11 de indirim yapacakmış gibi gösterse de bazı ürünlerde gerçekten güzel indirim fırsatları var. Burada 11.11 tarihindeki fırsatlı ürünleri paylaşacağım. Bu indirimlerden faydalanmak için yapmanız gereken sadece ürünü 11.11.2018 tarihinde satın almak zaten daha öncesi tarihlerde sitedeki 11.11 fiyatlarından alım yapamazsınız. Ürünleri şimdiden sepetinize ekleyip fiyat değişikliklerini takip edebilirsiniz.

İndirimler için 11.11.2016 'lı bekliyoruz.

Sizin 11.11 'de almayı düşündüğünüz ürün ne ? Lütfen paylaşın.

EKEN H9 / H9R remote Ultra HD 4K WiFi 1080P

Ürün Açıklaması: Ucuz aksiyon kameralar içinden en iyilerinden biri bu sitede de incelemeleri, testleri yapılmış kullanıcı yorumları gayet iyi.

Artçı selesi çantası

Ürün Açıklaması: İndirim oranı fazla gözükmese de bu fiyata alınabilecek işlevsel kaliteli bir çanta topcase kullanmayı sevmeyenler, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Furygan AFS10 Deri Eldiven

Ürün Açıklaması: Aliexpress de satılan kaliteli eldiven markalarından biri Furygan spor eldiven ihtiyacı olanlar değenlendirsin. Ürün yorumları çok olumlu.

Reflektörlü Yelek

Ürün Açıklaması: Fiyatı 15$ a inecek bir yelek isterseniz arkasına satıcı ile iletişime geçip logo ve yazı bastırabiliyorsunuz. Türkiye'den de bir kişi almış yorumlar olumlu.

[
Ayakkabı Koruyucu

Ürün Açıklaması: Motosiklet botu ile motoru sürmemiz gerekse de çok kişi günlük kullandığı ayakkabı ile motorunu sürüyor. Nice ayakkabılar debriyaj peginin altında mundar oldu. Ayakkabı koruyucu buna çözüm olabilir.

Kışlık Balaklava

Ürün Açıklaması: Kışlık balaklavalar içinde en güzellerinden biri 1200 den fazla satışı ve olumlu yorumu var kış öncesi almakta fayda var.

Kışlık Eldiven

Ürün Açıklaması: En çok satılan kışlık eldivenlerden biri yüzlerce yorum olumlu.

Led 4 adet sinyal gündüz ışıklı

Ürün Açıklaması: Arkasında mavi 2. bir ışığı olan led sinyal takımı

Led şerit sinyali fren park lambası

Ürün Açıklaması: 48 ledli stop park lambası üzerinde sinyalli

Angel Eye lı Sis Farı

Ürün Açıklaması: En çok satan sis farkalrından biri farkı angel eye yuvarlak çerçeveliği ayrı bir aydınlatması var gündüz farı olarak gayet şık duruyor. Çift olarak satılıyor.

Isıtmalı Elcik

Ürün Açıklaması: Yüzlerce satışı olan bir ürün. Kullanıcı yorumları olumlu.

Kışlık eldiven

Ürün Açıklaması: Çok kalın olmayan kışlık güzel tasarımlı su geçirmez eldiven. Yorumlar olumlu. Türkiye'den alanlarda var.

Reflektörlü Kalın ant Şeridi

Ürün Açıklaması: Ürün bir motosikletin jantlarına yetecek uzunluktadır ve renkler oldukça canlıdır.

Reflektörlü Çamurluk Stickerı

Kask Led Sinyal

Uzakdan Kumandalı Led Aydınlatma

Yeni Stil Kask Işığı

Kask Buhar Önleyici

Kask Çakar Lambası

Kayan ışıklı led sinyal

Lazer yer aydınlatması

Gidon düğmeleri switch anahtarlar

Scooter Sırtlık

Motosikletime dokunma stickerı

Isıya dayanıklı egzoz stickerları

Gidon topuzu led sinyal

Motosiklet Telefon tutucu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaştığınız birkaç ürünü daha önce kullanıp memnun kalmıştım bunlardan birisi kışlık eldiven. Alacak arkadaşlara tasvsiye edebilirim. F/P ürünü diyebilirim.

Motosikleti
Ns200
Işıklı yanar döner şeyler baya iyi duruyor da dayanıklılık ne durumda olur acaba

Motosikleti
D400
telefon şeysi güzelmiş, ama almam :queen:

uzun yolda özellikle gece sürüşlerinde motor ne kadar ışıl ışıl o kadar iyi ..

Sizi FURYGAN konusunda uyarmak istiyorum. 2 Yıldır toplam 70 saat falan kullandığım eldivenim, 4. yıkamadan sonra haşat oldu. Dikişleri olur olmadık yerden yırtıldı ve korumaları düştü. Yıkamayı 40* 'de yapıyorum ve yılda 2 kez yıkarım. İmitasyon ürün olduğu için olsa gerek... İlk teslim aldığındaki deri kokusu güven oluştursa da daha 3 gün önce çamaşır makinesinde dağılan eldivenlerimi görmek mutlu etmedi. Almayınız.

Dün baya bir araştırdım öyle uygun fiyatlı bir şey bulamadım, sanki fiyatları yükseltip sonra indirmişler gibi.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
eken kamera için bence gittigidiyor daha avantajlı, sonuçta ekstra bir batarya ve komple kamera setinde arada 15-20 tl fark ile gittigidiyor pahalı ancak 2-3 hafta beklemeden ve adınıza fatura kesilip türkiye garantili, buraya da bakın derim

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/eken-h9r-4k-ultra-hd-wifi-aksiyon-kamera-2-yil-distributor-garantili-2018-surum-kumanda-hediyeli-373556932

ayrıca 3 taksite böldürdüm

Kesinlikle haklısınız ama o garantinin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Geçen sene Aliexpres’ten Eken’i 125₺’ye almıştım. Ne kadar yükselmiş fiyatlar.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Kesinlikle haklısınız ama o garantinin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Geçen sene Aliexpres’ten Eken’i 125₺’ye almıştım. Ne kadar yükselmiş fiyatlar.

cidden arada fark büyük siz herhalde h9 u aldınız ama bence h9r olsa ne farkedecek 150 tl olsun, fiyatlar nede uçmadı ki :( garanti olayına gelince olsun sonuçta faturası adıma kesiliyor, sj4000 i 4 seneden fazla olduğu halde ve halen parça parça olmasına rağmen kullandığıma göre, 2 yıl garantiyi bir aksilik olmazsa kullanmak zorunda kalmam, sonuçta çinden alınca onun garanti ihtimali bile yok, belki burada işe yarayabilir.

cidden arada fark büyük siz herhalde h9 u aldınız ama bence h9r olsa ne farkedecek 150 tl olsun, fiyatlar nede uçmadı ki :( garanti olayına gelince olsun sonuçta faturası adıma kesiliyor, sj4000 i 4 seneden fazla olduğu halde ve halen parça parça olmasına rağmen kullandığıma göre, 2 yıl garantiyi bir aksilik olmazsa kullanmak zorunda kalmam, sonuçta çinden alınca onun garanti ihtimali bile yok, belki burada işe yarayabilir.

Aynen h9 benim. H9r ben aldıktan sonra çıktı sanırım. Sj4000 ile kıyaslayıp eken’i tercih ettim ve yanılmadığımı görüyorum şu zamana kadar.
Ben bir şey soracağım bu elcik ısıtmalar Çin’den gelen veya buradakiler aralarında fark var mı? Ve işe yarıyor mu?

buradakilerde çinden geliyor tabii kalite marka alırsan o farklı oxford gibi falan ..

Takipsiz ürün almayın arkadaşlar belki 20 ye yakın ürünüm gelmedi ya Ptt de çalıyorlar yada başka şeyler dönüyor artık 10-15 lira verip takipli alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar