- Konu Yazar
Merhabalar, 5 Kasım sabah saat 9 gibi sağ şeritte ilerlerken sol şeritte ki arabanın sağa şeride kırarak solumdan çarpması sonucunda kaza yaptım. Yaklaşık 27 metre sürüklendikten sonra anca durabildim ve kazadan sonra olay yerine gelen ambulans vasıtasıyla hastaneye kaldırıldım. Tam ekipman olmamdan dolayı Allah'a şükür, darbeye bağlı ağrılarla ve bir kaç ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlattık. Kaskım ve montum kullanılmaz hale geldi ayrıca motorun ön takımında hasar var. Şimdi asıl meseleye gelirsek bugün polisin tuttuğu tutanak elime geçti. Tutanakta her iki tarafında ifadesi yer alıyor ve bu ifadeler şuan da iddia konumunda yer alıyor. Daha önce böyle bir kaza geçirmediğim için işte bundan sonra ki prosedürü bilmiyorum. Bu tutanakla tam olarak nereye başvurmam veya götürmem gerekiyor. Bana söylenene göre motoru servise çektiriyorum servis gerekli işlemleri hallederek bilirkişi çağırıyor bilirkişi raporuna göre de kim haklı kim haksız sonucuna varılıyor. Bildiklerim doğru mu yoksa daha başka şeylerde mi var bu konuda yardımcı olur musunuz ?