Ezgoz borusunda bacak koruması olmadan yakmıyor mu?
Kardeşim bende de 2016 crf var bu hale getirmek ortalama ne kadara mal oldu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Kardeşim ne kadara mal oldu sana bu hale getirmek?
CYAN : Koruma olmadıgında bana sorun olmuyor. fakat benım oğlanla beraber binince onun topuk bi yanıverdı bende sonradan koruma taktım .
mstnggt500 : dostum 2015 model bir supermoto alıp parçaları 2018e aktardım diğer türlü bugun parasıyla 12-15 binden fazla harcamak gerekıyor. işçilikte cabası ben herşeyi kendim hallettim. mesela acerbis depo 3000 Tl civarında idi. bendekı eskı kasa uyumlu yenı kasanın benzın pompası farklı depo ile gelen Flanş yeni pompaya uymuyor mecburen yenisini yapmak gerekıyor bu gibi ufak tefek işleri kendin yapmazsan maliyet 15bini bile bulur
ha ama şekli SM olsun yeter dersen iki CBR jantı alıp yapanda var. o sekılde de 2000 Tl ye halloluyor ama bunun gibi olmuyor tabii
benım motorun jantlar Excell göbekler ingiliz Talon birebir Crf uyumlu. dolayısıyla ABS okuyucuları bile üzerinde ve kusursuz calısıyor.
egzoz CRF için yapılmış orj. yoshi. o da cuk oturdu.
fren manet ivir zivirlar zaten uyuyor onlar dert değil. depoyu buna uyarmak ta bana kaldı