Evlilik Teklifi şeysi

Motosikleti
D400
Önümüzdeki 40 gün içerisinde bir fikir bulmam ve uygulamam gerekiyor.

Kalabalığı sevmeyen bir hatuna nasıl evlenme teklif edilir?

İlginç bir fikri olan var mı?

Not: Pankart tarzı olaylarda "hayır" cevabı gelebilir, işe pankart katmayalım. :sunny:

Dip Not : Bu olayı pek anlayamam, nasıl edersen et cevap değişmiyor(pankart olayı haric :D ) "evet" ise "evet"tir yani. Ama kadınlarımız önemsiyor, yapacak birşey yok.

Hanımcılık kazanacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör
Biz 10 yıldır evliyiz, velet 5.5 yaşında.
Hala evlilik teklif etmedim.
Hanimci olmayın, diyeceklerim bu kadar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sosyal deney değil ise

kullanabileceğini(işine yarayacağını) hissettir
gerekirse kendisi teklif eder(ettirir)

Motosikleti
D400
Biz 10 yıldır evliyiz, velet 5.5 yaşında.
Hala evlilik teklif etmedim.
Hanimci olmayın, diyeceklerim bu kadar :)

valla kız ne nişan ne kına istedi, içinde kalmış edeceğiz artık =) hatıra olur.

(ツ);4403536' Alıntı:
sosyal deney değil ise

kullanabileceğini(işine yarayacağını) hissettir
gerekirse kendisi teklif eder(ettirir)

Valla onu biliyorum da fikir lazım aslında :wiinkk:

1,5 - 2 ay önce o yollardan geçtim bende :)
https://hizliresim.com/pnyyZq

bu işlerle ilgilenen kaliteli organizasyon şirketleri var tavsiye ederim

valla teklif için şirket ile anlaşamam, kendi yaratıcılıgımı kullanmak (ya da sizlerin yaratıcılıgı) kafii :queen:

vapurda teklif et kaptandan rica et mikrofonu al anons et hem ucuza gelir hem şaşırır hoşuna gider :cherry:

Gereksiz para harcamak gibi geliyor bazı şeyler bana. Yani yanlış anlamayın tabi ki herkesin sevgisini, verdiği değeri gösterme şekli farklı ama ben işin duygu kısmının önemli olduğunu düşündüğümden(daha da önemlisi çekingen olduğumdan :p ) böyle pankart, orkestra, arkadaş grubu toplayıp şarkı söyletme biraz garip ve duruma göre karşıdakini rahatsız edebilecek bir şey(evet cevabını verme zorunluluğu hissi) gibi geliyor. amdiol bey İngilizceniz var mı? Size bir video göndersem, şahsen ben yapabilsem videodaki kızın yaptığı tarzda bir şey yapmak isterdim. Bir animeden bir sahne. Psikolojik meselelerin işlendiği bir animedir kendisi. Bayan karakter erkeği ciddi anlamda seviyor ve monopolize(sanırım doğru kelime bu) edici bir yapısı var. Yani aşırı kıskanç.
Neyse bunlar(anime mi film mi, konusu ne gibi şeyler) değil önemli olan. Mesele kızın yaptığı sunum ve söyledikleri. Hani şahsen erkek olarak sevdiğim bayan bana böyle şeyler söylese heralde güneş altında bırakılmış dondurmaya döner,erir, dayanamayıp evlenme teklifi ederdim.

Motosikleti
D400
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...w7B0L7EGcRVklw96o3WPfFxWHzT5Qaldy6frP6PduWrGT

Böyle bir şey yapmadığın sürece sıkıntı yok. Şimdilerde bazı hatunlar çıtayı yüksek tutuyor, boğazda uçakla pankart gezdirmeler falan

hahah al da sahibin belli olsun diyim :flower:

vapurda teklif et kaptandan rica et mikrofonu al anons et hem ucuza gelir hem şaşırır hoşuna gider :cherry:

ahhaha bizim buradakiler kıl :queen:

yapamam :p

Gereksiz para harcamak gibi geliyor bazı şeyler bana. Yani yanlış anlamayın tabi ki herkesin sevgisini, verdiği değeri gösterme şekli farklı ama ben işin duygu kısmının önemli olduğunu düşündüğümden(daha da önemlisi çekingen olduğumdan :p ) böyle pankart, orkestra, arkadaş grubu toplayıp şarkı söyletme biraz garip ve duruma göre karşıdakini rahatsız edebilecek bir şey(evet cevabını verme zorunluluğu hissi) gibi geliyor. amdiol bey İngilizceniz var mı? Size bir video göndersem, şahsen ben yapabilsem videodaki kızın yaptığı tarzda bir şey yapmak isterdim. Bir animeden bir sahne. Psikolojik meselelerin işlendiği bir animedir kendisi. Bayan karakter erkeği ciddi anlamda seviyor ve monopolize(sanırım doğru kelime bu) edici bir yapısı var. Yani aşırı kıskanç.
Neyse bunlar(anime mi film mi, konusu ne gibi şeyler) değil önemli olan. Mesele kızın yaptığı sunum ve söyledikleri. Hani şahsen erkek olarak sevdiğim bayan bana böyle şeyler söylese heralde güneş altında bırakılmış dondurmaya döner,erir, dayanamayıp evlenme teklifi ederdim.

Yollayabilirsin bi bakayım merak ettim, zaten öyle para harcamalı ya da pankartlı şeyleri bende istemem. Farklı olsun, en azından düşündüğünde gülümsesin yeter. Pankart nedir yav, futbol macı sanki :queen:

Boğazada isminizi yazdırın herkeş görsün..

https://www.suyat.com.tr/yatta-evlenme-teklifi/

yuh o nasıl fiyat öyle 2 saate 2,5 bin tl. öhh.

hahah al da sahibin belli olsun diyim :flower:

ahhaha bizim buradakiler kıl :queen:

yapamam :p

Yollayabilirsin bi bakayım merak ettim, zaten öyle para harcamalı ya da pankartlı şeyleri bende istemem. Farklı olsun, en azından düşündüğünde gülümsesin yeter. Pankart nedir yav, futbol macı sanki :queen:

yuh o nasıl fiyat öyle 2 saate 2,5 bin tl. öhh.

Pintilik etme müdür :D Ben böyle birşey yapacaktım ayrıldım şimdi bunun dansözlü versiyonunu yapacam :D

Romantik bir akşam yemeğine gidin, ve sohbet edin. Sohbet sırasında evlenme teklifi edip yüzüğü uzatın. Bundan daha iyisi yok ve saçma sapan şeyler gereksiz geliyor bana

Özelden atayım o zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Romantik bir akşam yemeğine gidin, ve sohbet edin. Sohbet sırasında evlenme teklifi edip yüzüğü uzatın. Bundan daha iyisi yok ve saçma sapan şeyler gereksiz geliyor bana

Bu fikir de iyi gibi. Bir de mesaj geldi mi arndiol? Ben pek anlamıyorum bu forum işlerinden.

sakin bir yer belirle. belki riva kenarinda biryer belki rumelifeneri... araba bul. guzel bir masa sandalyeler vs ayarla. onlarla olmayacak tahmin edilmeyecek biryere guzel bir masa kur. kalpler balonlar ivir zivir iste. arkadasin bunlarin basinda beklesin. sen de kizi al git hic ummadigi bir anda karsisina masa ciksin. romantik bir yemek. yuzuk. istiklal marsi ve kapanis.

Sevdiceğini en sevdiği yere götür, sımsıcak sar, kulağına onu nekadar sevdiğini fısıldarken lafın arasına evlenme zamanının geldiğinide sokuşturuver 😎

5 yıldır evliyim, hazır konusu açılmışken eve giderken ufak rakı alayım da evlilik teklifi edeyim hanıma .

Gidip köprüden lazerle yazı yazdirma aman hee . Böyle boktan bir evlilik teklifi olamaz

Ülem hakkaten ben evlilik teklif etmedim ama nasıl olduysa 18 yıllık evliyim? Allaallaaa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar