Evlilik Teklifi şeysi

Hacı yakın olsa her türlü yardıma gelirdik ya uzaksın valla bize..Ama hani bence pek paradan kaçma bu anıda kayıtla mutlaka ileride lazım olacak .. :D Düşünsene almışsınız yaşınızı kemale ermişssiniz bu kaydı izliyorsunuz seneler sonra beraber güzel olurdu la :D

Hanımı arayıp şu şu şu belgeleri hazırla gelecek ayın bilmem kaçına uçak biletini alıyorum dedim. Hazırladı geldi evlendik :queen:

Benim de 21 sene olmuş. Nasıl teklif ettiğimi hatırlamıyorum. Yoksa teklif etmedim mi ? Ama etmesem şimdi evli olmazdım değil mi ?

Motosikleti
D400
Arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkürler , farklı birşey çıkmadı sonuç olarak yaratıcılığımızı konuşturamadık :queen:

Birçok arkadaş evlenme teklif etmediğini belirterek goygoya vurmuş :p eğer bu şekilde yorumlayacak isek benim evlenmeden beraber yaşayan arkadaşlarım da var, bende neden evlendiklerini "ne gerek var buna " olarak sorgularım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninle evlenmek isteyip istemediğine emin olmadığın, sırf evlilik teklifinin farklılığı vs durumdan dolayı evet demesini umduğun kişi ile hiç evlenme daha iyi.

Motosikleti
D400
Seninle evlenmek isteyip istemediğine emin olmadığın, sırf evlilik teklifinin farklılığı vs durumdan dolayı evet demesini umduğun kişi ile hiç evlenme daha iyi.

hocam cidden bunu nereden çıkardığını sorabilir miyim

Aksaray'a yakın bi göl var. Orda tesis gibi bişey var yemek yemek için güzel yer.

Motorla oraya gidiyoruz. Yolun kenarına durdum. Sigara molası güya. Hiç beklemediği bi anda çat diye yapıştırdım. :mrgreen::mrgreen: Hem dizlik varken diz çökmekde kolay oluyor dizi acıtmıyor.

Aslında bana göre gereksiz. Alınacak cevapda belli sonuçta. Ama kızlar bekliyor böyle şeyleri.

sanırım mesele, gafil avlamak ve orijinal olmak,

- özel bir tiyatroda oyun sonrası hatun kişiye sürpriz yapmıştım, tiyatrocuları "kafalamak" için epey uğraşmıştım ( 150 gayme bir de tavuk)
oyun bittiğinde inşalar dağılmaya başladıklarından az biraz sonra sahneye çıkmıştım, epey etkili olmuştu.

- bilindik bir sokak seçilerek (alsancakta barların olduğu tarafta bolca var), bir kaç işini bilen ile anlaşılıp;
birden önünüze bir masa kurulabilir, akabinde canlı müzik, çiçekler ... (benzerini bir arkadaşa doğum günü sürpriz olarak yapmıştık)
(çok detaya girmek istemem, örnek olarak maykıl ceksının parçaları eşliğinde kalabalıkta birden peyda olan dansçıların videoları örnek olabilir)

- motosiklet merkezli olacak ise;
trafik sıkışıklığı ya da trafik çevirmesi gibi bir uygulama bahane edilerek "tuzak" hazırlanabilir (yukarıdaki gibi müzik, çiçekler vs)

spontane olarak aklıma gelenler bunlar;
ortak paydaları organizasyonlara profesyonellerin katkıda bulunması.

bunlara gücüm yetmez diyorsanız,
evlenmeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pankart tarzı olaylarda hayır cevabı gelebilir demişsin . Ona mahsuben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------

Te büle bişe yapabilirsin. Ama içinde pankart var :)

Hanımcılıkmı kazanacak bilmem amam, Orjinallik kazanacak ona eminim.

Hocam orjinal ol.
Ülkenin %90'ı boğazda lazerle isim yazdırıyor, işin komiği kuyruk var vapurda resmen, sen iniyosun felan bağırıyorlar siradaki gelsiiin!...

Sen müstakbel yengeyi, güzel açık havalı bi akşam, sessiz sakin hoş manzaralı bir yere götür bi bahane ile, bi şekilde muhabbet ederken güldür biraz, neşesi yerine gelsin.

Sonra rahat cool bi şekilde sakince gir moduna, kutsanmaya hazır şövalye gibi bi dizini koy yere, "Hatun durum gördüğün gibi ben seni seviyorum, sanırım sende beni seviyosun, birde ikimizin ortak sevdiği birşey yaparsak beraber dünyaya güzel bir hatıra bırakıp birlikte mutlu mesut ölebiliriz."

Gibi orjinal ve özgüven yüklü bi teklife gülümseyip beğenmeyecek bi hanım kardeş olduğunu hiç sanmıyorum.

Rahat ol.

Arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkürler , farklı birşey çıkmadı sonuç olarak yaratıcılığımızı konuşturamadık :queen:

Birçok arkadaş evlenme teklif etmediğini belirterek goygoya vurmuş :p eğer bu şekilde yorumlayacak isek benim evlenmeden beraber yaşayan arkadaşlarım da var, bende neden evlendiklerini "ne gerek var buna " olarak sorgularım :queen:

Evlilik teklifi arefesindeyim. En temizi baş başa, hazır şu güneşli günler bitmeden, sakin doğal bir alan bulunur (İstanbulda olsaydın Belgrad derdim). Klasik kareli piknik örtüsü ve hasır piknik sepeti hazırlanır. Güzel bir yemek (evde kendi ellerinle yapıp getir) yedikten sonra romantik cümleler şiirler vs eşliğinde teklif edilir.

Zaman tavsiyesi: Gün batımından hemen sonra. Böylece dekor olarak koyduğun mumlar veya renkli ampüller vs. daha göz alıcı olacaktır. Ortaya mutlaka bir küçük demet çiçek koy. Papatya olabilir. Mümkünse yerde ateş yakabileceğin bir ortam olsun. Önceden topladığın odunları bir kenara yığ. Sonra "Aşkm odn btmş .s.s" deyip ormanda kızı yalnız bırakma.

Yanınızda seviyorsanız marşmelov götürün. Ateşin başında tatlı bir detay olur.

Eğer istersen yaz bana özelden daha da detaylandırırım sana.

1 Arkadaşa ihtiyacın olabilir. Sen ortamı hazırlayıp ortamdan ayrıldığında göz kulak olacak birisi.

Son düzenleme:
Oyle bir baglayacaksinki kendine teklif etmedikçe delirecek sonunda gelip kendisi edecek. Hayat felsefem insanlara iyilik güzellik yaramaz uygulamaya basladımdan beri tanıdim herkezden saygı görür oldum kural basit kimse için çırpınma

Evlen kardeşim evlen,
Senin benden daha mutlu olmaya ne hakkın var. 40 gün bile bekleme bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar