[Konya - MT]

screenshot_68.jpg

Adam Konya dan ziyaretimize gelmiş :)

On karakter

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

Daha olmedik muradim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

https://i.hizliresim.com/gqQBaZ.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

https://i.hizliresim.com/Qaj9Dr.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Artcili alanya gezisi.giderken tinaztepe soguktu.denize her babayigit giremiyor.sezon daha acilmamis bostu.donusu cevizli beysehir uzeri geldim.manzara harikaydi.daha guzelleri sizlerin olsun insallah.

Hacı sırt çantasını nerden almıştın acaba kanvas mı deniyodu onlara bende alıcamda kendime

Son düzenleme:
Isparta'dan mrb arkadaşlar. Kasım ayı içerisinde bir Beyşehir düşünüyoruz, yine bu forumdan Antalya'dan Metehan07-70 arkadaşla.

Isparta/Aksu üstünden Beyşehir Gölü'ne inmeyi, oradan da, İbradi üzerinden Antalya ...

Beyşehir bölgesinden gelmek isteyen olursa, buradan veya Isparta MT il grubu sayfasından irtibata geçebiliriz.

Günübirlik bir tur düşünüyoruz... Öğle yemeği menüsünde Metehan07'nin tutacağı balıklar var ... :)

Isparta'dan mrb arkadaşlar. Kasım ayı içerisinde bir Beyşehir düşünüyoruz, yine bu forumdan Antalya'dan Metehan07-70 arkadaşla.

Isparta/Aksu üstünden Beyşehir Gölü'ne inmeyi, oradan da, İbradi üzerinden Antalya ...

Beyşehir bölgesinden gelmek isteyen olursa, buradan veya Isparta MT il grubu sayfasından irtibata geçebiliriz.

Günübirlik bir tur düşünüyoruz... Öğle yemeği menüsünde Metehan07'nin tutacağı balıklar var ... :)

Hobaaa, satın alacağı desen daha iyi olur. Zira balık için ayrıca gitmek icap eder.

Olta falan olunca ben balık tutcaz sandıydım :) . Beyşehir'de ne denk gelirse artık, orda yeriz bir şeyler...

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. İnşaallah bu sezon farklı etkinliklere katılmayı, farklı çevrelerden motorcu arkadaşlarla tanışmayı arzu ediyorum. Kazasız belasız sürüşler dilerim, tekeriniz düz bassın.

Bu başlıkta çok seyrek yazışmalar olmuş, inşallah okuyan çıkar...
Acemiyim ve R25 çok beğendiğim için onunla başlamak istiyorum. Sürüş eğitimleri duyuyorum, hatta markalar veriyormuş ücret karşılığında. Konyada önerebileceğiniz eğitimler hangileri?

Benim bildiğim İbrahim abi var ada motosiklet. Eski kunduracıların hava lojmanlarına bakan tarafında. Profosyonel eğitim veriyormuş ben tanıştım ama henüz eğitim almadım.

Değerli üyeler, konyada motosiklet camı üreten bu işle uğraşan kimse var mı bildiğiniz duyduğunuz?

Motosikleti
Honda cb500x
Konya akşehirdeyim motosikletli olarak kendimi yalnız hissediyorum yakınlarda olan arkadaşlar varsa tanışmak beraber turlamak iyi olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar