Motosiklet alacağım tavsiye bekliyorum

JbL

Merhaba arkadaşlar.2004 2005 2006 model aralığında cbr 1000rr almayı düşünüyorum şu an bütçeme uyan kendi şehrimde iki tane motor var linklerini koyacağım.Düzgün kullanan bir sürücüyüm redline lastik yakma gereksizce motoru zorlama gibi şeyler yapmam deli gibi gazlayan birisi de değilim hor kullanmam.Bu yaştaki ve 60 bin küsür kmlerdeki motorlar alınır mı sizce ?
Masraf çıkarsa da ne gibi masraflar çıkar? Alırken ustaya baktırmayı düşünüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-honda-1000rr-619631053/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-evlilik-ihtiyacindan-acil-615659087/detay

Hayret kimse cevap vermemiş. Sorun şurda aslında. Motosikleti zorlamam düzgün kullanan biriyim vs demişssindel. 1000 rr zorlamayan düzgün kullanan insanlara göre bir motosiklet değil. Yani 1000 rr üzerinde işinden evine giden çoluğu çocuğu olan, ayın 15 inde maaşını alıp ailecek pikniğe giden adamları bulamazsın. Uzun lafın kısası dediğin modelde değin fiyata bu motosikletleri almak risk nedir sorusunun cevaplarından biridir bu ülkede.

Belki sen yapmazsın ama bu motorların üstünde kimler kimler yanlayıp redline larda gezmiştir haddi hesabı yok. Bu yaşta 1000rr alınacaksa kenara çok net 10bin lira para ayırmak gerekir. Ben de çok seviyorum bu kasayı ama alır mıyım? Asla.

Belki sen yapmazsın ama bu motorların üstünde kimler kimler yanlayıp redline larda gezmiştir haddi hesabı yok. Bu yaşta 1000rr alınacaksa kenara çok net 10bin lira para ayırmak gerekir. Ben de çok seviyorum bu kasayı ama alır mıyım? Asla.
Okurken dedim bu cümle kalıpları bana biyerden tanıdık geliyor, baktım tanıdıkmış 😂

2006 hasar kayıtlı bence ona bulaşma 2004 modele o fıyat pahalı pazarlıyı iyi yap 21m kopar

ustaya göster düzgün bir gazla sonra bloğu kontrol et kaynak atılmışmı yağ kaçayı varmı egsoz mavi duman gri duman atıyormu sonra fan açtır. ellerini bırak sağ sola çekıyormu bak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar