Mt İzmir 1.yaş günü (resimler Sayfa 1 ve 4 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Eline sağlık Bedri.Yalnız the end yazmışsın(daha doğrusu yazmaya çalışmışsın:mrgreen: ),fotolar bu kadar mı:silent: 200 tane foto çekilmiştik en azından bir kaç tane daha upload etseydin,bi kaç yol fotosu felan mesela(Kuşadasına gidişte çok foto çekti Emrah yolda)...Topluca olunan fotolar bu kadar mı?Tamam olm küfretme hemen sordum sadece:)

forrap sen bide okumuş insansın yapma gözünü seveyim ya bak bakalım kaç tane resim upload etmişim ya bi kere de memnun kalmayı öğrenseniz sevincem banada yazık kardeşim ya :cherry: :mrgreen: :rendeer:

bedri sen bu işin pirisin ya yine konuşturmussun sanatını GEÇ OLMADAN sen bu işi becereceksin galiba biz forrapla karar verdik seni papua yeni gineye caretta caretta resmi çekmeye yollayacağız makine bizden biletinide tek gidiş alacağız :queen:

cengiz abi yanında senin 2 motoru verirsin artık carettaları çekerken konu mankeni olurlar :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk olarak Gaziemir Migrosta kuşadasına yola çıkacak olan ilk grup olarak buluştuk ufak bir kahvaltı ve çay olayından sonra resmimizi çekilip yola çıktık..

konakladığımız Sea poınt otelin üst katından bir manzara ( sanırım ) :p

3. katta ve inşaat manzaralı odada kaldık sevgili tenten le havuza bakan odalar baya şanslıymış :p güzel bir manzara

şu su kaydırağı olayı süper bişey

sevgili aakreep ( güldemet abla ) Deniz kızı gibi :rendeer:

Ventureroyal ( ömer abi ) mizin cici kızı gülce :)

otel denize sıfırdı ama kimse denizin yüzüne bakmadı herkes havuz başında...

çeeekk allah çektirmesin :p

bu takım zayıf havuzdan çıkamadı gariplerim

Hile var bee karşı takım 5 kişi burası pazar yeri gibi kaç kişisiniz aloo :p

ömer abiye bak sütunun arkasında destek alıyo hakemm hile var :p

Bütün takım elemanları suda gülce senin ne işin var dışarda ipe asılmayanlar belli oluyo :p

MT İzmir Sat komando takımı

usta fotoğrafçı kendini belli ediyo :p

su topu maçı,halat çekme ve en sonunda da engelli atlama :p sportmen MT izmir

Bu kim ???? :bounce:

gece başlasın artık

sevgili TenTen35 ( onur ) un anne ve babası :rendeer:

ömer abi ve eşi

selahattin abi ve eşi

objektife sığabilmek için biraz uğraştık ama.. :p

MT Bir marka dır ve biz bu markayı sırtımızda taşımayı seviyoruz işte güzel bir hatıra fotoğrafı

rahmi abimizin bizi urladaki çiftlik evine davet etmesi üzerine ertesi gün yola koyulduk çayımızı içtik ve çiftlik evine yol aldık

gittiğimizde mangallar yanıyodu bile dadından yinmedi valla :p

in onun üstünden bakiim Jınlun a benzemez o :cherry:

işte rahmi abimizin urladaki evi

The End :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaah ah yine o güsel günleri yaşadım tekrar..of izmir of..:pr: bide asıl izmirin güzel insanları.....:rendeer:
S&S

vay be biz neymişiz ya yakmışız ortalığı devamı için bir sene beklemeyeceğiz dimi bayram organizasyonunu kim yapıyor ÇALIŞIN istanbul hazırlansın adana nerede bursa ve tüm MT TÜM TÜRKİYE KATILSIN :cherry:

Gerçekten çok güzel bir hafta sonu oldu İstanbuldan gelen Zühtü paşa ve Thai
arkadaşlarımı tanımak'ta ayrı bir zevk ve onur benim için .Davetimi kabul edip gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Beni mutlu ettiniz.Cengiz (APV41) arkadaşımın da dediği gibi bayram hazırlıklarına şimdiden başlasak iyi olur.
Hadi bakalım sayın egeknn şimdiden sıva kolları :cat: :cat:

vay beee..
resimleri gördükce özlüyorum izmir i beee..
güzel insanlar güzel bir yer izmir daha ne olsun ...
sizleri seviyorum tekrar teşekkürler..:cat: :rendeer: :rendeer:

herkese merhaba
bır acemıyı aranıza alırmısınız
motor merakım var ama henuz bır motorum yok yazılarınızdan ve gezılerınızden cok etkılendım vakıt bulabılırsem katılmak ıstıyorum
:wiinkk:

elbette kabul ederiz de memleket nire ?? ona göre bir ile yönlendirelim seni :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim memleket aslen Tire...naapmam lazım kenan bey..:)
S&S

egeknn kardeşim organizasyon çok güzel olmuş senin şahsında tüm emeği geçen arkadaşlarımı ve abilerimi/ablalarımı tebrik ederim.izmir mt ye yakışan budur.Akhisar'dan sevgiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
16 eylül yıl dönümü dönüşünde otelde unutmuşsunuz kutunuzu açamıyoruz kargoya verdik adresinize gönderelim dedik kargo bu açılmış biz sorumluluk kabul etmeyiz yolda başına bişey gelirse firmamız sorumlu tutulamaz diye uyardı bizi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
16 eylül yıl dönümü dönüşünde otelde unutmuşsunuz kutunuzu açamıyoruz kargoya verdik adresinize gönderelim dedik kargo bu açılmış biz sorumluluk kabul etmeyiz yolda başına bişey gelirse firmamız sorumlu tutulamaz diye uyardı bizi :p

Walla ben acmadım..:mrgreen: Gece bi ara ayran getirenler vardı..Onlar açmıştır..:mrgreen: :mrgreen:
S&S

Resimler bi harika..emeği geçen herkese teşekkür ederim.unutulmaz anılarla dolu bir yıldönümü partisiydi..hala konuşuluyor hala anıyoruz herkesi..tabi bu bir başlangıç daha nice güzel anılar yaşayacağız beraber..önümüzde ramazan bayramı organizasyonu vaaar.Yine beraber yine elele..hepinizi çok seviyorum:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar