Mt İzmir 1.yaş günü (resimler Sayfa 1 ve 4 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu son resimlerde süpermiş ama merak ettiğim bişey var hangi motor daha hızlıydı paşa seninkimi yoksa ziyanınmı:queen:

zia nın motor benimkinden daha ii gidioo...:) kg. farkından..:p
S&S

MT İzmir'in şanına yakışır bir kutlama olmuş, hepinizi tebrik ediyor:rendeer: saygı ile selamlıyorum:bounce:

Çok güzel bir gezi ve güzel bir birliktelik.:cat: MT'ye de bu yakışır diye düşünüyorum.:rendeer: Kutlarım..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet çok güzel eğlendik burdan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.simavdan selamlar.

Moderatör (forrap)
Forrap'ın son gün fotograflarını da dört gözle bekliyoruz....
Maalesef ki bunun için Bedri'yi(egelim) beklememiz gerekiyor.Benim fotoğraf makinam bir arkadaşıma verdiğimden dolayı bende değildi,o gün fotoğrafları çektiğim makina Bedri ye aitti.Kendisi fotoğraf ekleme konusunda biraz vukuatlıdır(bkz. drag fotoları:)) ama bakalım bunları inşallah ekler:)Yol fotolarıyla birlikte toplamda 200 e yakın foto var Bedri'nin makinasında(tabi bunların içinde eklenmemesi gereken fotolarda var:mrgreen: ).Eğer eklemeye fırsatı olmazsa bir şekilde fotoları alıp ben ekliyeceğim söz veriyorum:rendeer:
Yalnız fotolardan gördüm ki bizim ilk gün geç gelmemiz çok şeyi kaybettirmiş bize,keşke iş durumlarını ayarlayabilseydik ve bizde aranızda olabilseydik erkenden.Biz ne sutopu nede halat yarışında vardık,2.gün zaten planlandığından daha farklı oldu onunla ilgili düşüncelerimi burda yazmak istemiyorum.Yinede dediğim gibi herşey mükemmeldi...
Senin eklediğin fotograflar için ayrıyeten teşekkürler :rendeer:

Diğer kitlenen başlıktaki gece hakkındaki yazımı bazı eklemeler yapılmış olarak buraya aktarıyorum;

Gerçekten mükemmeldi herşey,inanın bittiğinde ve eve döndüğümde içimde bir burukluk vardı...Hafızalarımızdan silinmeyecek anılarımızın arasına yenileri eklendi...O kadar güzel insanlar varken zaten kötü bir kutlama olmasını beklemek mantıklı olmazdı:rendeer:
Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.Oranizasyon sorunsuz bir şekilde sonlandırıldı ve bunda herkesin az çok emeği var.Egeknn,Kuvva,Akreep,APV41,Tenten35 zaten sürekli olarak taşın altına elini sokan benim için çok önemli kişiler,bu organizasyonda da hepsinin çok emeği vardı hepsine ayrı ayrı teşekkürler:rendeer: Ve taa İstanbul dan çıkıp gecemizi renklendiren üyelere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum,bizim için o kadar yolu üşenmeden geldiler ve gecemize renk kattılar,
Kırmızı
Vedat Kaya
Thai
Zühtüpaşa

sizleri aramızda görmek gerçekten güzeldi,hepinizle tanıştığıma memnun oldum,umuyorum ki bu ilk görüşmemiz oldu ama son olmayacaktır...Kusurumuz olduysa affola,keşke daha iyi şekilde size İzmir'i yaşatabilseydik ama zaman bunun için yetersizdi,sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz...

Manisadan gelen racing iski(ve özür diliyerek ismini hatırlayamadığım arkadaşı) ve heran her yerden gelmiş olabilecek:mrgreen: ümmet abime de teşekkürler gecemizde bulundukları için,sizleri aramızda görmek çok güzeldi...

Gelmek isteyip iş dolayısıyla veya çeşitli nedenlerden gelemeyen dostlarımızı biz kalben yanımızda hissettik,bir daha ki sefere inşallah...

Gureli abime de davetinden dolayı teşekkür ediyorum.Misafirperverliği için:rendeer:

Yazmayı unuttuğum kişiler affetsinler,oradaki herkese ayrı ayrı teşekkürler,hepsinin yeri ayrı:rendeer:

Toplam 300 km yol yapmışı(z)m.

Bir kaç aksilik dışında herşey sorunsuzdu.Güldemet ablamın üyeler hakkında yazdığı yazıyı okurken salonda değildim,gerçekten çok üzgüldüm kaçırdığıma:pale:Bu grupta olduğum için gerçekten mutluyum.Daha nice MT İzmir yıl dönümü partilerine:rendeer:

bu gecede emeği geçen herkes çok çok teşekkür ediyorum herşey çok güzeldi. birtek lunapark hariç:p hala boynum ağrıyo... bizi bu gece de yanlız bırakmayan ve ta istanbul'dan kalkıp gelmiş olan zühtüpaşa'ya thai'ye kırmızı ve vedat kaya 'ya gönülden teşekkürler.....güldemet abla sana yazdığın şiirler için ayrıca teşekkürler..... ve sevgili erhan gönderdiğin çiçekler için sana teşekkür ederimmmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne desem bilmemki keşke istifa edip gelseydim :pr:

Arkadaşlar çok güsel bir eğlence olmuş aranızda bende olmak isterdim ama malesef imkanlar yetmiyor :salut: :pr:

Paylaşım içinde bi ayrı teşekkürler :)

abi güzel resimler paylaşım için tşk ederiz ben bişe diyecem üzerinde mt yazan tişortleri nereden alabiliriz?

Son düzenleme:
nice senelere herkes güzel eğlenmiş
bu arada babyface ben seni bugun gördüm galiba bornova da hemde yayan olarak :)

Süper Moderatör (BBRR)
mt İzmiri tebrik ediyorum ...nice yıllara işallah seneye aranızda bende olmak isterim ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
mt İzmiri tebrik ediyorum ...nice yıllara işallah seneye aranızda bende olmak isterim ..
sevgili barış...
keşke burnunun dibindeki buluşmada sende olabilseydin.. bilioruzki imkan olsaydı sende gelirdin ama önemi yok nasılsa çok yakında hep birlikte olacagız...:wiinkk:
S&S

gelemediğim için üzülmüştüm arkadaşlar resimleride gördüm şimdi dahada üzüldüm bişey demiyorum tadımız hiç bozulmasın.

mes

katılamadığım için çok üzgünüm.Harika bir kutlama olmuş.Nice yıllara olsun .Seneye inşallah

Eee,tabi! İzmir coşmazsa biz gaza gelmeyiz.Bakın ey İstanbul,adamlar uçmuş kardeşim.Uyumayalım bizde yapalım diycem ama....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili MT Izmir Grubu,

gureli, forrap, kuvva, aakrep, karakiz (gerci hem istanbul hem izmir ama) tomris, egeknn, tenten35, omer abi, esi ve kizi, apv41, okram, babyface ve nick'ini yazmayi unuttugum tum izmirli dostlar....

İzmir guzel, Izmir'in insanı güzel ama sizler herşeyden güzelsiniz.
Muhteşem bir yıldönümü partisiydi.. Sıcaklığınız ve dostluğunuz için hepinize tekrar binlerce teşekkür.. Yaşadıklarımı inanın kelimelerle anlatamıyorum, inanın bu kadarını tahmin etmiyordum.

Özellikle aakrep'e, egeknn'e ve bizleri evinde misafir eden Tenten35'e gönül borcum var.....
Ayrica gureli'ye de İzistanbul grubu olarak bizleri evinde ağırlağı için binlerce teşekkür....

Fotoların çoğu bende olduğu için, firsat bulduğum anda yüklüyeceğim siteye..... başlığı takip edin. EgeKnn gerekeni yapar sanırım.....

Savasxxl, serkan ve baba muslum, gelmediginiz icin bence pisman olun....

Diğer başlıkta kalan yazım, yapıştırma gereği hissettim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar