Alacak motor bulamamak!

Motorumu pert ettiklerinden beridir düşünüyorum aklıma alacak motor bulamıyorum. Kullanmaktan ne kadarda zevk alsam, gerek fiyatlar gerekse tarzlara bakıyorum ama bundan 5-6 yıl önce hevesle bir sürü motor bakardım. Şimdi ise motor bulamıyorum. Çok saçma bir Araf’a girdim. Sonunda Doğan SLX Sahibi olacağım galiba.

İşte garajda normal araba dururken, düğüne derneğe Doğan slx ile giderim diyorum :(

Bence sizde tam bir NC serisi kullanıcısı profili var. Varsın 2012-2013 model olsun , alın bir NC mis,ne titreşim,ne çok yakıt, ne sık bakım...NC güzel makine herşeyden biraz biraz...Cem Yılmaz'ın dediği gibi" Everything,but little little ,right in the middle"

NC kullandım bir 10km kadar. Fakat bana hitap etmiyor. Ona bile razı olsamda gönlümden geçmiyor :(

Valla benim gölümden de VFR800 Crossrunner geçiyor ama zalım pahalı , bir de çok yakıyor. Ekonomik şartlar NC diyor

Uzun bacaklılar rahatlar ama pek hoşlaşmıyorum. Belden ameliyatlıyım ss’ler olmuyor. Scooter desen, küfür edilmiş gibi ifrit oluyorum. Cruiser bana göre değil. Naked dışında hiçbiri güzel gelmiyor. Naked makinede pek yok :)

Angrypower, hacı cozsene bı mt7 ne bilem mt9 falan . Naked kullaniyordun galiba .

Bi yerde okumuştum. KTM alan kişi bi süre sonra marka milliyetçisi oluyormuş. Bende aynı durumdayım ve KTM 640 al diyorum. Diğer bütün motosiklet tecrübelerini unut. Bu başka bi Dünya. :mrgreen:

Moderatör
Allah başka dert vermesin :)

Bana yolla parayı, ben alınacak motor biliyorum, ısrar etme söylemem :p

Aga çok para. Walla motora araba parası vermeye çok karşıyım. Şu yerli milli MT-25’lere mi baksam acaba diyorum ama MT-07’de zalım makine.

evet baya bı yerlı aynaları corum'da montajlanıyor . hocam sen daha ıyı bılırsın ama abs'li mt25 ıyı bır lastık uzmez gıbı ya . 250 cc makına cıcek gıbı.

Dayıoğlu gel beni dinle,

Kampanyadan Ns200 Abs li modelleri 15-16 ya veren yerler var.zaten eski pulsar kullanicisisin.bildigin motor,işe git gel..dahada soru sorma..

Başkada motor arama gayri..kalanada ekipman dizersin..

15.500 0 km 2017https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2017-model-bajaj-pulsar-200-ns-son-adetler-608683543/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Allah başka dert vermesin :)

Bana yolla parayı, ben alınacak motor biliyorum, ısrar etme söylemem :p

Abi senin araba 205 kasamiydi?geçen bir konuda gormustum,

Konuyuda sardırmadan,nasil memnunmusun?yüruyen ve motor sorun cikarttimi?arkadasim bu modelden ariyor.arka koltuklari sökecek,bufeye malzeme getirip goturmeye,yükte kullanacak.

Son düzenleme:
hacı sen de benim gibi sağlam naked'cisin ha. naked candır. rüzgarı aldın mı başka motora binesin gelmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi yerde okumuştum. KTM alan kişi bi süre sonra marka milliyetçisi oluyormuş. Bende aynı durumdayım ve KTM 640 al diyorum. Diğer bütün motosiklet tecrübelerini unut. Bu başka bi Dünya. :mrgreen:

Bence Superduke hala piyasadaki en iyi naked. Sadece fiyati cok yuksek. KTM milliyetçisi olmaya gelince:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/177178-ktm-haslama.html

Insanin ruhu fanboy olduktan sonra yapisacak bir marka illa ki bulur.

Halbuki herhangi bir urun bir suredir piyasadaysa, demek ki musterisi vardir, yani birileri tercih ediyordur. Simdi yeniden motosiklet aliyor olsam muhtemelen MT10'a kayardim gibi geliyor bana. Fiyati daha makul. Hem de Japon.

Son düzenleme:
Moderatör
Dayıoğlu gel beni dinle,

Kampanyadan Ns200 Abs li modelleri 15-16 ya veren yerler var.zaten eski pulsar kullanicisisin.bildigin motor,işe git gel..dahada soru sorma..

Başkada motor arama gayri..kalanada ekipman dizersin..

15.500 0 km 2017https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2017-model-bajaj-pulsar-200-ns-son-adetler-608683543/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Abi senin araba 205 kasamiydi?geçen bir konuda gormustum,

Konuyuda sardırmadan,nasil memnunmusun?yüruyen ve motor sorun cikarttimi?arkadasim bu modelden ariyor.arka koltuklari sökecek,bufeye malzeme getirip goturmeye,yükte kullanacak.

Fransiz arabasiyla yük mü taşınırmış? Hem de pejoyla :)
Reno 9 daha mantıklı bu durumda bence.

Danaya gir :mrgreen:

Antalya Serik'teki bayi sıfırını 16 bine veriyordu...

Kaldıysa...

Son düzenleme:
Pulsar’a binmem daha da abs’siz mt-25’e lastik takıp yoluma devam edebilirim gibi birşeyler aklımda.

İkinci cbf 600/1000’de bakabilirim.

Levend hocam pulsar alacağıma gider rtr180 alırım. Tertemiz motor. Pulsar’ı Sevmediğimden değil, kara düzen canmış onu öğrendim ;)

kapıya koyduğum iki tekere çok para bağlamam.. Şu hayatta büyük konuşan çevremde kim varsa yok ben garajda saklıyorum, paralı otoparka koyuyorum, evimin kapalı alanında duruyor, abus zincir kullanıyorum v.b kim bu kadar büyük iddalı konuşsa motorunu çaldılar.. Rahmetli Aea nın bile motorunu kapısının önünden açık otoparklarından çalmışlardı..

Benim x10 nun plakalığın üstünde reflektör olur fabrikasyon adamlar onu çalmışlar büyük ihtimal beşiktaşda oldu ben geç farkettim ama o gün tüm gün beşiktaşdaydım.. artık kiminki kırıldı çalındıysa adamlar bizimkini çalmışlar..

O yüzden motora hayatım boyu çok para bağlamadım bağlamamda..

Alınıcak çok motor kalmadı kurlardan piyasanın durumundan ötürü yada almaya değicek. şahsen gidipde 10-20 yaşındaki motorada 15 bin ler 20bin tl ler bence bağlanmaz ne olursa olsun modeli cinsi.. alabilen yok doğrudur ama benim çevremde motorunu satılığa koyupda henüz daha satabilende yok..

kimle dost sohbetinde konuşsak ne oldu senin motora koyduk abi satılığa ilana bekliyoruz türünde cevaplar alınıyor..

şahsi tavsiyem 250c.c yi geçmiyceksen illaki japonlara girmene gerek yok hintliside o konuda iyidir koreliside iyidir çinlininde kaliteli olanları var.. japonun 250c.c ye kadar olan motorlarının çok uçuk ekstrem müthiş bir kalite farkı yok diğer akranlarından her açıdan.. çok para gömmene gerek yok bence o konuda.. düşük hacimde kendini kanıtlamış markalar var artık 50 bin 60 bin kmleri devirmiş sahiplerinede bir sıkıntı dert vermemiş çok ciddi modeller var..

Bajajlar Tvs ler herolar hyoların makineleride güzeldi tabi getiriliyorsa hala.. herolarda 60-65 bin km leri görenler var en ufak bir arıza sıkıntı çekmeden.. 250c.c üstüne çıkarsan zaten japon dan başka alternatifin yok fazla..

alıyım mı almıyım mı diye beklediğin sürece emin ol motorların fiyatı kurlar düşsede artıcak ki kurlar gitgidede gene çıkmaya başladı.. artı şimdi ekstra bir ötv zamlarından bahsediliyor yani beklediğin her gün cebine zarar sana bir karı yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar