ktm adventure başka bir şey.. başka bir dünya .. o motoru bana göre normal bir endurocu almaz..
ktm yi ktm yapan nedir biz küçüklüğümüzden bu yana 90 lılardan beni ktm dedinmi aklımıza cross offroad enduro dan başka bir şey gelmezdi çünkü o alanda çok çok iyi bir markaydı halende öyle .. o yüzdende belli cross outdoor tutkunu hastası ufak bir kitle alırdı..
şimdi duke muke tarzı motorlarla gençlerede ulaşmaya çalışıyor doğruda yapıyor kurtlar sofrası neticede ama ktm nin uzmanlık alanı bende hep offroad dur ister enduro ister cross olsun..
Bazı markalar vardır isimleri vardır popüler kültürün tükettiği markalardır bazıda markalar vardır bilenler alır misal outdoorcusundur o alanda colombia,northface ,salomon gibi markalarda vardır popüler kültürün tükettiği beğendiği birde harbi outdorcuların aldığı herkesin bilmediği sadece outdoorculara hitap eden marmot,merell gibi gibi markalarda vardır..
ben şahsen enduro alıcak olsam adventure almam çünkü o motorun hakkını veremem normal bir onroad enduro tercihim olurdu .. kaldıki beğenen beğenir beğenmiyen beğenmez ama bu hususda kle500 ü çok beğenirim tam benlik light onroad asfalt endurosu. stabilite bozuk köy yollarında falanda fazla fazla iş görür bana yeterli kafi yakıtıda gidişide iyi..
herkesin tercihleri farklı.
Neyse konuya dönersek istanbulda sürüceksen motoru şehir içi ağırlıklı ne yapıcan mt07 yi 09 u . anladığım gazda açmıyorsun öyle bir tipde değilsin zaten düşmüşsün asfaltla tanışmışsın bizim gibi sende bir asfalt beni unutma ben burdayım ara sıra ziyaretime gel demiş sanada bizlere olduğu gibi

) .. al bir 250 yada 300 cc lik bir makine bence bak keyfine.. uzundada iş görür şehir içide iş görür..
vstorm250 liğini bizim bir abimiz aldı eski motorcudur kendi öyle iki günlük motorcu değil 1200 lük bmw leride oldu 900 lük yamahalarıda oldu şimdi vstorm aldı 250 çok memnun.. iki kez o motorla istanbul datça yazlığına gitti geldi ..