fiyat öylw aman aman ölü değil dostum hemen hemen o fiyatlara cb 650f var bence daha iyi
Derdin o ise çözüm çok basit paradan bir sıfır atarız yeni parayı basarız en yeni TL deriz , sende alırısın 27 Bİn TL(27 yedi bin birim paraya) ye güzel araba ....
Senin hiç derdin yok muş ,
sorun bu mu yani !!
Eskiden mahkemelerde yazar (Adalet mülkün temelidir)
Mülkün olsun istiyor isen adaletli ülken olması lazım...Adeletin yok ise mülkünde olmaz,
Sen nediyorsun abi?
Xj6 piyasası yavaş . En az yakan 600luk 4 silindir ona rağmen yavaş insanları anlamak zor.(uzun yolda 4 şehir içi 5,5-6,5 arası )
Arkadaşın konusunu da trolemiş oluyoruz hakkını helal etsin de ..
Sayılara takılma diyorum![]()
27 Bin birim para ile elalem ülkesinde araba alıyormuş bende diyorum ki TL den bir sıdır atar isen , 27 Bİn birim para ile sende ülkende sıfır araba alırsın .
Mesele birim para değil ki mesele adalet olmadıgı için kazancımız düşük. Allah sonumuzu hayır etsin...
Sayıya takılmasın cebinde ki paranın karşılıgında aldıgı emtia ya baksın mesele bu ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Fiyat konusunda ölü falan değil ,pazarlıksız sahibinden ilanı şeklinde ,
Genelde ucuz vermemek için üst seviyeden yazılır 26 diye yaz emsallerinden birisi paraya sıkışan verecektir ki siz pazarlıksız demişsiniz çok zor...
Ha şunu der iseniz anlarım , sıfırına göre çok ucuz evet öyle ama siz bayi değilsiniz , milletde de para yok..
R25 çıktıgında ikinci eli bayiden pahalıydı ama o zaman kredi faizleri düşüktü dolar düşüktü , şimdi öyle değil ..
Milet ancak karnını doyurma peşinde..
Honda ve yamaha nın fiyat listesine bakarsan 250 lik r25 veya cb250 görebilirsin..Pardonda hangi 250cc o fiyata? Ayrıca bu isyan nie? Sen malının para edeceğini düşünüyorsun. Pazardaki alıcılar düşünmüyor. Bu işler nasip
Dayanamayacağım diyeceğim. Bu paraya mt-07 kovalarım![]()
Sene 2006 sıfır satışlarr:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r: