orjinal egsoz mu, ben sevdim baya guzel
bahcekoy yolu da cok keyifli bir yol, cumartesi pazar piknikclerden dolayi riskli oluyor ama hafta ici binersem bende o yolu kullaniyorum.
leoncino cok heveslendigim bir motordu gecen sene, getirmek icin cok gec kaldilar lanse edildikten sonra, binemedik.
Rüzgar sesini nasıl engellediniz?
orjinal egsoz mu, ben sevdim baya guzel
bahcekoy yolu da cok keyifli bir yol, cumartesi pazar piknikclerden dolayi riskli oluyor ama hafta ici binersem bende o yolu kullaniyorum.
leoncino cok heveslendigim bir motordu gecen sene, getirmek icin cok gec kaldilar lanse edildikten sonra, binemedik.
Bunun krank konfigürasyonu TRK 502 ile aynı mı? Hatta, TRK 502'deki motorla bire bir aynı motor mu yoksa ufak tefek değişiklikler var mı?
çok eğlenceli bir model
paralel çalışan çift silindirin sürüş karakteri iyidir. alt devirlerde sakin ve kullanımı kolay. üst devir ve kompresyonda eğlenceli.Sizin F800 bloğunun aynısı gibi 300 cc küçüko yüzden ses rengi çok benzer. Bir ara kullanılmış f800 bloklarına baktım. Leoncino ya taksak ne olur diye
![]()
paralel çalışan çift silindirin sürüş karakteri iyidir. alt devirlerde sakin ve kullanımı kolay. üst devir ve kompresyonda eğlenceli.
kullanılmış bloklar eski yerinde kalsın500 lük blok oldukça kullanışlı ve yeterli görünüyor. sonuçta naked model bu.
nihavent makamı.
biz "acemaşiran"cıyız hocam.