Kulak Pasınızı alrırım :) Benelli Leoncino 500 ABS [Onboard] - Exhaust Sound No Wind

Leoncino ile erken saatlerde Bahçeköy yolu. Müzik gibi ...

]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sesi güzelmiş ufaktan catirti patırtı falan kazasız belasız .

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
çok eğlenceli bir model

Hastayım şu motorayaa Allah kaza bela vermesin. Bu benellinin çift silindirlerinde değişik tatlı bir ses var

Zevk meselesi diyelim ben 2 silindir de 360 krank sesini severim. 270 de severim. Ama -180 sevmiyorum. Mesela CB500F yada MT 25. Zayıf bir zın zın gibi.

orjinal egsoz mu, ben sevdim baya guzel
bahcekoy yolu da cok keyifli bir yol, cumartesi pazar piknikclerden dolayi riskli oluyor ama hafta ici binersem bende o yolu kullaniyorum.
leoncino cok heveslendigim bir motordu gecen sene, getirmek icin cok gec kaldilar lanse edildikten sonra, binemedik.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hocam orijinal eksoz mu? Benim hoşuma gitti valla. Kac para ulen şu motor

bahcekoy yolu da cok keyifli bir yol, cumartesi pazar piknikclerden dolayi riskli oluyor ama hafta ici binersem bende o yolu kullaniyorum.
leoncino cok heveslendigim bir motordu gecen sene, getirmek icin cok gec kaldilar lanse edildikten sonra, binemedik.

Egzoz katalizör hariç orjinal sistem. Katalizör yerine salyangoz ara boru yaptırdık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------

Rüzgar sesini nasıl engellediniz?

Kask mikrofonun içinde ama çene pedi takılı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

Pazar günü sabah 6 da gidiyorum 7 ye kadar takılıyorum :) Motor aslında geldi fabrika stok çekti baya CB500F nin fiyatının artmasını beklediler. O da 42 oldu zaten. Şimdi 39 dan çıkacak diyorlardı. Ama hala satılmaya başlanmadı. 10. aydayız heralde 2019 fuar a kalır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bunun krank konfigürasyonu TRK 502 ile aynı mı? Hatta, TRK 502'deki motorla bire bir aynı motor mu yoksa ufak tefek değişiklikler var mı?

Bunun krank konfigürasyonu TRK 502 ile aynı mı? Hatta, TRK 502'deki motorla bire bir aynı motor mu yoksa ufak tefek değişiklikler var mı?

TRK ile tamamen aynı motor biraz map değişik diye biliyorum. Ama 28 KG kadar daha hafif olduğu için çok daha iyi gidiyor :) TRK güzel bir motor ama hızlanması tatmin edici değil bence.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Sizin F800 bloğunun aynısı gibi 300 cc küçük :) o yüzden ses rengi çok benzer. Bir ara kullanılmış f800 bloklarına baktım. Leoncino ya taksak ne olur diye :D
paralel çalışan çift silindirin sürüş karakteri iyidir. alt devirlerde sakin ve kullanımı kolay. üst devir ve kompresyonda eğlenceli.

kullanılmış bloklar eski yerinde kalsın:D 500 lük blok oldukça kullanışlı ve yeterli görünüyor. sonuçta naked model bu.

paralel çalışan çift silindirin sürüş karakteri iyidir. alt devirlerde sakin ve kullanımı kolay. üst devir ve kompresyonda eğlenceli.

kullanılmış bloklar eski yerinde kalsın:D 500 lük blok oldukça kullanışlı ve yeterli görünüyor. sonuçta naked model bu.

Tabi canım o işin fantazisi, Ama F800R ı da ayrı severim. Benim gözümde çok iyi bir Roadster ve Nuda nın babasıdır. Bu yıl yeni F750 ve F850 gibi 270 krank a geçecek V twin sesi gelecek o da çok eğlenceli olacaktır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar