Honda tr ile yapılan bütün konuşmalardan sonra sorunun güvenlik açısından sorun teşkil etmediği için garatiden herhangi bir parça değişimi yapılamıcakmış.Alıcak arkadaşlar varsa motorun zincirden gelen sesin aşırı şekilde olduğunu ve rahatsızlık verdiğini bilerek alsınlar.Honda sattığı motorun arkasında keşke durabilse �� sesi nasıl düzeltebiliriz bilen arkadaşları bekliyorum
Abi o ses yapan parçayı çıkarıyorsunuz ama o parça sadece zincirden ses getirmesini sağlayan bir parça olmamalı. Honda'daki mühendislerin göremediğini biz mi gördük anlayamıyorum. Fazla bu ya diyerek parça çıkartılır mı öyle? Bilmiyorum bana bu tarz hareketler tehlikeli geliyor. Evet ses var ve üretim hatası olduğu aşikar ama hadi bakalım ses çıkarmasın diyerekten motorun orasını burasını sökmemeliyiz diye düşünüyorum.
Bu motoru almak istiyorum ama hala bir çözüm bulunamamış olması beni çok üzüyor.
Parça sökümü dışında bu soruna çözüm bulanlar var ise bilgilerini paylaşsın lütfen.
Hiçbirimiz hondadaki mühendislerden iyi biliyoruz kibrinde değiliz ki yahu. Hatta çoğumuz olası güvenlik sorunu yaratabileceğinden ötürü söktürmeyi hala red ediyoruz.
Olası zincir kırılmasında tekerin kitlenmesini engelleyen bir sistem. Ama bunu mtlerdeki gibi bir sistemle de sağlayabiliriz diye düşünmekteyim.
https://www.google.com.tr/url?sa=i&...aw30k5TbkCUslqUvJtKTAzm-&ust=1539362579315090
Yukarıdakine benzer bir parça uydurulabilirse eğer ben de sökeceğim.
O parçayı çıkartınca garanti kapsamından çıkıyor mu?