Gürcistan khachapuri pidesi hk

Selam arkadaşlar, aramızda Gürcistan lı yada çifte vatandaş olan abilerimiz bar ise sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim. 2 ay önce Gürcistan’a gittim ve bu pideden yemiştim, son gün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yedim ve harika bir tadı vardı. Gürcüce bilmediğim için orada araştırıp bu peynirden alma fırsatı bulamadım malesef.
Meşhur khacpuri peynirini netten araştırdım ve sulguni peyniri diye geçiyormuş adı. Tr de bulamadım, Azerbaycan da arkadaşıma sordum oda aradı orada da yokmuş. Şimdi Gürcistan a giden abilerimden yardım istiyorum, bu peynirden bir kaç kg alıp bana kargo otobüs vs ile gönderebilir ise minnettar kalırım. Ücretini hangi yol uygun ise ben göndereceğim. Asıl amacım amcama bu pideyi yapıp yedirmek ve daha sonra burada bir pide salonu açmak. Şimdiden teşekkürler..

Artvin'de var bildiğim kadarı ile. Peyniri eritip üzerine az yakılmış tereyağı döküyorlar.
Gürcücem biraz vardır ama açıkçası anlayamadım :)

Artvin'de var bildiğim kadarı ile. Peyniri eritip üzerine az yakılmış tereyağı döküyorlar.
Gürcücem biraz vardır ama açıkçası anlayamadım :)

Artvinli arkadaşlarım var sorabilirim ama bu peyniri gürcüler yapıyormuş bize özel bişey değil yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar