mt sticker logosu Senator'e yakışmış mı?Bakın bakalım...

biraz küçük olmuş çıkartma,bence daha bi büyüğü gidermiş senin motora:queen:

one ya hocam bu"insan yiyecek bunları insan biraz küçük yapın"cem yılmazın sahnesini anımsadım birden:cherry: abi bide sen bursada nerde oturuyosun fatihsultanmehmet bulvarının orda deniz aprtmanın orasımı avatardaki

sticker normalde o kadar büyük değil değilmi?

Son düzenleme:
one ya hocam bu"insan yiyecek bunları insan biraz küçük yapın"cem yılmazın sahnesini anımsadım birden:cherry: abi bide sen bursada nerde oturuyosun fatihsultanmehmet bulvarının orda deniz aprtmanın orasımı avatardaki

Evet kardeş adres ta kendisi.Ben Barbaros cd. üzerinde oturuyorum 2 yıldız st.
Resmi Uludağ çelik kapı nın önünde çektim.

sticker normalde o kadar büyük değil değilmi?

Yok abla değil.Ben istedim site moderatorlerinden ama göndermediler.Bende onun üzerine çıktısını aldım.naylomla kapladım ve o şekilde yapıştırdım.:queen:

biraz küçük olmuş çıkartma,bence daha bi büyüğü gidermiş senin motora:queen:

:queen: :queen: :queen:

Teşekkürler Keşanlı kardeşim.Bu arada Keşan'dan kız alacağız yakında kısmetse haberin olsun.Enişte oluyorum ona göre:queen:

Son düzenleme:
Evet kardeş adres ta kendisi.Ben Barbaros cd. üzerinde oturuyorum 2 yıldız st.
Resmi Uludağ çelik kapı nın önünde çektim.:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yani şimdi ben senin avatrdan ve fotorafdan adresnimi çıkardım:silent: hala kendime inanamıyorum peki orda şafak akbayı tanıyomusun recep akbay taşındılar ordan ama yanda dunlop bayiliği var hatta tam karşıda metro durağı

bu arada hocam bişey daha ekliyim sticker ı az biraz sola kaydır

Önden bakınca bu motor daha bi pahalı gibi görünüyor.Stickerde iyi durmuş üzerinde.:cat:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yani şimdi ben senin avatrdan ve fotorafdan adresnimi çıkardım:silent: hala kendime inanamıyorum peki orda şafak akbayı tanıyomusun recep akbay taşındılar ordan ama yanda dunlop bayiliği var hatta tam karşıda metro durağı

Biliyorum ama kendilerini şahsen tanımıyorum.

güzel olmuş motosikletede baya yakışmış herkese iyi haftalar

Çok güzel olmuş bende çok peşine düştüm sticker'in ama bitürlü temin edemedim.Kendi imkanlarımla yaptırmayı düşündüm ama doğu memleketinde olduğum için imkanlarım kısıtlı.Elimde birkaçtane olsaydı çok iyi olacaktı kendi memleketimde sitenin reklamını yapmış olurdum hemde karizma olur hesabı yani.

Çok güzel olmuş bende çok peşine düştüm sticker'in ama bitürlü temin edemedim.Kendi imkanlarımla yaptırmayı düşündüm ama doğu memleketinde olduğum için imkanlarım kısıtlı.Elimde birkaçtane olsaydı çok iyi olacaktı kendi memleketimde sitenin reklamını yapmış olurdum hemde karizma olur hesabı yani.

Ben istedim site moderatorlerinden ama göndermediler.Bende onun üzerine çıktısını aldım.naylomla kapladım ve o şekilde yapıştırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar