ninja250r zincir koptu teker kitledi

arkadaşlar birkaç gün önce motorla 70-80 le giderken birden zincir koptu arka tekerin kitlemesiyle düştüm yerde sürüklendim biraz ayağa kalktım motoru kenara çektim sol grenajım komple çizilmişti sol gidonum yamulmuş zincir de ön dişliye dolanmıştı

fazla göz atamadım başka zarar olup olmadığını henüz bilmiyorum, bacağımda kanama vardı pansuman yaptırmaya gittim makineyi de otoparka bıraktım, birkaç gün sonra makineyi incelemeye gideceğim ama bu parçaları nerde bulabilirim?

istanbulda önereceğiniz usta var mıdır? ninja 250r sol grenaj boyanacak, yeni gidon takımı lazım ve zincir dişli seti.

avrupa yakasında bildiğiniz usta var mıdır?

ve tahmini ne kadar masraf çıkar?

Geçmiş olsun,

Zincir on disliye sarip çikiş miline zarar vermis olabilir,umarim sadece disli ve zincir takimiyla kurtarirsin.ayni zamanda vites pozisyon parcasinada zarar vermis olabilir.

Dogru bilinen yanlislar.

Zincir bakım,gerginlik kontrolu ciddi anlamda hayati onem taşiyor,

Zincir gerginligi motosiklet uzerine oturularak ayarlanmalidir,yoksa zincir bollugu veya sertligi başa bela olur,ayni zamanda gergi seviye cizgileri eşitligide onemli.

Masraf anlaminda gidon takimi biraz tuzlu olabilir.debriyaj maneti ne durumda?sol peg ve vites pegi?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,

Zincir on disliye sarip çikiş miline zarar vermis olabilir,umarim sadece disli ve zincir takimiyla kurtarirsin.

Dogru bilinen yanlislar.

Zincir bakım,gerginlik kontrolu ciddi anlamda hayati onem taşiyor,

Zincir gerginligi motosiklet uzerine oturularak ayarlanmalidir,yoksa zincir bollugu veya sertligi başa bela olur,ayni zamanda gergi seviye cizgileri eşitligide onemli.

Masraf anlaminda gidon takimi biraz tuzlu olabilir.debriyaj maneti ne durumda?sol peg ve vites pegi?

umarım sıkıntı olmamıştır çıkış milinde, vites pedalı yamuldu, manet sağlam durumda katlanır manet vardı işe yaradı..

sol sinyaller kırıldı ayrıca..

sağolun,

valla parçaları bulabilirsem tek tek kendim değiştireyim diyorum ama bulamadım pek, teşekkür ederim linkler için, yine başka bulabilirsem bakacağım sabahtan beridir bakıyorum parçacılara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar