- Konu Yazar
Arkadaşlar fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok yani ne kadar uygun ucuz ve kaliteli o kadar iyi bu konulardan fazla anlamiyorum tavsiyeniz nedir motorum hero karizma
Mt helmets kaskları öneririm
fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok // ucuz ve kaliteli
onerebileceginiz model varmi ?Mt helmets kaskları öneririm
motorsiklet ayakkabim hariç hepsi tamam kamera istememin sebebi bir yandanda kureyelik yapiyorum gun boyu makina ustundeyim ve o kadar tehlike atlatiyorumki anlatamam birde haksiz muamelesi görüyorum bu yüzden şart olduTavsiyem bu sevdadan vazgeçmen. Motosiklet kaskın, montun, eldivenin, motosiklet ayakkabın, motosiklet pantolonun öncelikli hedefin bunların hepsinin tamamlamak olsun. Eğer bunlar mevcut değil kaskın montun var ve bu halde birde kamera istiyorsan bu sevdadan vazgeç.
Herşeyden önce güvenlik ve ekipman önemli olan. Elektronik olan kamera interkom ıvır zıvır zaten biraz lüks kullanıma giriyor.
onerebileceginiz model varmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
motorsiklet ayakkabim hariç hepsi tamam kamera istememin sebebi bir yandanda kureyelik yapiyorum gun boyu makina ustundeyim ve o kadar tehlike atlatiyorumki anlatamam birde haksiz muamelesi görüyorum bu yüzden şart oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Ayni zamanda yeni bir kask tavsiyeside istemiştim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Kamera olarak EKEN H9 karar kildim kaks tavsiyesi olan varmi?
aynen 2016 dan kalanlar var 600tl civarinda yedek oarcasi zor bulunur herhalde baska onerebileceginiz bir kask varmiŞu motor tepesinde öğrendiğim en önemli şey ekipmanın kalitelisi. Bütçe yoksa yaratılması şart. Shoei kaska geçene kadar f/p ürünlerine ödediğim tüm paraları çöpe atmışım meğerse.
Gene de MT Revenge kaska bakabilirsin ama üretilmiyor kanımca artık. LS2'ye ise hiç bulaşma derim.
Arkadaşlar fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok yani ne kadar uygun ucuz ve kaliteli o kadar iyi bu konulardan fazla anlamiyorum tavsiyeniz nedir motorum hero karizma
Mt 2016 son diye biliyorum en yenisi bu bulabildigimkask ucuz yollu mt derim .. kamera konusunda bilgim yok ..
kaskın ne ikinci el nede sıfırda olsa dolapda rafda beklemişini alma beklemiş derken 2-3 sene kastım .. kaskın içindeki koruyucu köpük kaplamanın ömrü zaten 5 yıldır .. sen giy giyme o köpüğün bir kimyasalı bileşen muhteviyatı var ve ömrü 5 yıl .. bazıları kaskı kullanıdkdan sonra 5 yıl falan derde kaskın içinde akıllı organik yaşam formlarımı var .. "haydi bizi kullanmaya başladı fizyonik çözülmeye çürüme sürecine başlıyoruz" falanmı diyor..
Arai raf ömrü 7 yıl.
Mt 2016 son diye biliyorum en yenisi bu bulabildigim