Kask ve kask kamerasi tavsiyesi

Arkadaşlar fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok yani ne kadar uygun ucuz ve kaliteli o kadar iyi bu konulardan fazla anlamiyorum tavsiyeniz nedir motorum hero karizma

şu an ki dolar kuru ile ucuz bişi kalmadı pek.
marka olarak xiaomi, eken markaları ucuz ve kaliteli çekim yapar.
sjcam çoğu modeli kötü, üst düzey modelleri de tuzlu.

EKEN H9/H9R modellerinden birini öneririm. Normalde fiyatları da makuldü ancak mevcut dolar kuru ile yükselmiştir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sjcam'in çakmasını almadığın sürece 2-3 sene sjcam4000 wifi modelini kullandığımdan söylüyorum gayet iyiydi çekim kalitesi kullanışı. şimdi sony as200v modeline geçtim tabiki herşeyiyle harika bi kamera. 2. ellerde gayet makul fiyatlar var. kask konusu çok geniş.

Mt helmets kaskları öneririm

Mt Helmets +1 fiyatı konusunda diyecek yok. Kullanan kişilerdende çok olumlu dönüşler alıyorum kesinlikle tavsiye edebilirim bu bağlamda.

Kamera için ucuz etin yahnisi eken piranha vs vs sjcam hepsini bir kenara Sony As 300 modeli ortalama 1000 lira gibi bir rakama 10 taksitle alınır ömürü billahta kullanılır gidip elinde çinlisine 400-500 verip tasarruf yapıcam diye paranızı çöpe atmayın.

fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok // ucuz ve kaliteli

Tavsiyem bu sevdadan vazgeçmen. Motosiklet kaskın, montun, eldivenin, motosiklet ayakkabın, motosiklet pantolonun öncelikli hedefin bunların hepsinin tamamlamak olsun. Eğer bunlar mevcut değil kaskın montun var ve bu halde birde kamera istiyorsan bu sevdadan vazgeç.

Herşeyden önce güvenlik ve ekipman önemli olan. Elektronik olan kamera interkom ıvır zıvır zaten biraz lüks kullanıma giriyor.

Mt helmets kaskları öneririm
onerebileceginiz model varmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

Tavsiyem bu sevdadan vazgeçmen. Motosiklet kaskın, montun, eldivenin, motosiklet ayakkabın, motosiklet pantolonun öncelikli hedefin bunların hepsinin tamamlamak olsun. Eğer bunlar mevcut değil kaskın montun var ve bu halde birde kamera istiyorsan bu sevdadan vazgeç.

Herşeyden önce güvenlik ve ekipman önemli olan. Elektronik olan kamera interkom ıvır zıvır zaten biraz lüks kullanıma giriyor.
motorsiklet ayakkabim hariç hepsi tamam kamera istememin sebebi bir yandanda kureyelik yapiyorum gun boyu makina ustundeyim ve o kadar tehlike atlatiyorumki anlatamam birde haksiz muamelesi görüyorum bu yüzden şart oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Ayni zamanda yeni bir kask tavsiyeside istemiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Kamera olarak EKEN H9 karar kildim kaks tavsiyesi olan varmi?

onerebileceginiz model varmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

motorsiklet ayakkabim hariç hepsi tamam kamera istememin sebebi bir yandanda kureyelik yapiyorum gun boyu makina ustundeyim ve o kadar tehlike atlatiyorumki anlatamam birde haksiz muamelesi görüyorum bu yüzden şart oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Ayni zamanda yeni bir kask tavsiyeside istemiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Kamera olarak EKEN H9 karar kildim kaks tavsiyesi olan varmi?

Once bot sonra kamera bakin lutfen. Degil kirik cikik, ayak bileginizin incinmesi bile haksiz cikmanizdan daha kotudur.

Şu motor tepesinde öğrendiğim en önemli şey ekipmanın kalitelisi. Bütçe yoksa yaratılması şart. Shoei kaska geçene kadar f/p ürünlerine ödediğim tüm paraları çöpe atmışım meğerse.

Gene de MT Revenge kaska bakabilirsin ama üretilmiyor kanımca artık. LS2'ye ise hiç bulaşma derim.

Şu motor tepesinde öğrendiğim en önemli şey ekipmanın kalitelisi. Bütçe yoksa yaratılması şart. Shoei kaska geçene kadar f/p ürünlerine ödediğim tüm paraları çöpe atmışım meğerse.

Gene de MT Revenge kaska bakabilirsin ama üretilmiyor kanımca artık. LS2'ye ise hiç bulaşma derim.
aynen 2016 dan kalanlar var 600tl civarinda yedek oarcasi zor bulunur herhalde baska onerebileceginiz bir kask varmi

Arkadaşlar fazla bir bütçem yok hatta neredeyse hic yok yani ne kadar uygun ucuz ve kaliteli o kadar iyi bu konulardan fazla anlamiyorum tavsiyeniz nedir motorum hero karizma

Aee s50 hem sağlam hem ucuz hemde çekim kalitesi muazzam 200 300 arası bişey tavsiye ederim ben kullandım

kask ucuz yollu mt derim .. kamera konusunda bilgim yok ..

kaskın ne ikinci el nede sıfırda olsa dolapda rafda beklemişini alma beklemiş derken 2-3 sene kastım .. kaskın içindeki koruyucu köpük kaplamanın ömrü zaten 5 yıldır .. sen giy giyme o köpüğün bir kimyasalı bileşen muhteviyatı var ve ömrü 5 yıl .. bazıları kaskı kullanıdkdan sonra 5 yıl falan derde kaskın içinde akıllı organik yaşam formlarımı var .. "haydi bizi kullanmaya başladı fizyonik çözülmeye çürüme sürecine başlıyoruz" falanmı diyor..

kask ucuz yollu mt derim .. kamera konusunda bilgim yok ..

kaskın ne ikinci el nede sıfırda olsa dolapda rafda beklemişini alma beklemiş derken 2-3 sene kastım .. kaskın içindeki koruyucu köpük kaplamanın ömrü zaten 5 yıldır .. sen giy giyme o köpüğün bir kimyasalı bileşen muhteviyatı var ve ömrü 5 yıl .. bazıları kaskı kullanıdkdan sonra 5 yıl falan derde kaskın içinde akıllı organik yaşam formlarımı var .. "haydi bizi kullanmaya başladı fizyonik çözülmeye çürüme sürecine başlıyoruz" falanmı diyor..
Mt 2016 son diye biliyorum en yenisi bu bulabildigim

Kameraya vereceğin parayla eksiğin varsa onu tamamla, kask ihtiyacın varsa ekle iyi bir kask al. Sonra kameraya çekeceğim diye şekilden şekile girip tehlike yaşıyorsunuz.

LS2 FF 352/353

EKEN H9R

Dolar bayağı yükseldi eskiden çok ucuzdu şuan fiyatını bilmiyorum 2 katına falan çıkmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar