Nuh tufanı // Merter gölünde motosiklet sürmek // sağanak yağış ( video )

08.09.2018' tarihinde İstanbul' daki sağanak yağışta mahsur kalan motorcular içerir. Bende sığınacak yerleri geçtikten sonra artık geri dönemeyeceğim için bu fırtına sürmek zorunda kaldım.

Ortaya ilginç ve farklı görüntüler çıktı. ( Suya batan motosikletler, köprü altında kalan araçlar, göle dönen E5 )
İyi seyirler.
Not: Erzurumlular ( Dadaşlar ) ve Erol Büyükburç sevenler için sürprizli bir video :)

Facebook : https://www.facebook.com/oialdemir
Instagram : https://www.instagram.com/oialdemir/
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCZc0TCiELJ_fGPwzvvnxWRg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhabbetin güzel ama dislike attım

muhabbetin güzel ama dislike attım

Eyvallah Seyyah Bey kardeşim. Senin kymco hangisi bu arada ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

ED9D3v.jpg
Z3o3Mg.jpg
lZ5Z3B.jpg

motora bak la, yerde yaralı ceylan gibi yatıyor.

o değil de, altyapi ne kadar kötü yahu! yollar resmen dere olmuş, vatandaş survivor tadında hayat sürüyor terbiyesizim!

motora bak la, yerde yaralı ceylan gibi yatıyor.

o değil de, altyapi ne kadar kötü yahu! yollar resmen dere olmuş, vatandaş survivor tadında hayat sürüyor terbiyesizim!

Videoda o gün işe gidip gelen ve kurye olan bir sürü arkadaş var. O gün anladım ki kuryelik hakikaten zor iş.

izlerken ben yağmura doydum yahu güzergah da işe git-gel güzergahım oldu için ilgimi çekti Merter'e el atmaları lazım kesinlikle..
bu işi meslek olarak yapan arkadaşlara Allah kolaylık versin
o yerde yatan cbf ne öyle çöpe atılmış gibi:pale:

izlerken ben yağmura doydum yahu güzergah da işe git-gel güzergahım oldu için ilgimi çekti Merter'e el atmaları lazım kesinlikle..
bu işi meslek olarak yapan arkadaşlara Allah kolaylık versin
o yerde yatan cbf ne öyle çöpe atılmış gibi:pale:

Suyun ortasında kalan chopper da benim yüreğimi dağladı vallahi.

Valla videonun altına yorum yaptım. 9.30 Da yanından geçip anasını ağlattığınız motosiklet sürücüsü arkadan küfür etmiş olabilir. Bu tip durumlarda duyarlı davranmak daha doğru olur. Tesisatla ilgili bir problem çıkacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Valla videonun altına yorum yaptım. 9.30 Da yanından geçip anasını ağlattığınız motosiklet sürücüsü arkadan küfür etmiş olabilir. Bu tip durumlarda duyarlı davranmak daha doğru olur. Tesisatla ilgili bir problem çıkacağını düşünmüyorum.

Video nun altında da belirtiğim gibi. Merter e inerek o da bende zaten hata yapmış bulunuyorz. Artçı taşıdığı için daha yavaş ilerliyor. Sonuç olarak ikimizde sırılsıklam olmuş durumdayız. Geçtiğimi fark ettiğini bile sanmıyorum.

Video nun altında da belirtiğim gibi. Merter e inerek o da bende zaten hata yapmış bulunuyorz. Artçı taşıdığı için daha yavaş ilerliyor. Sonuç olarak ikimizde sırılsıklam olmuş durumdayız. Geçtiğimi fark ettiğini bile sanmıyorum.

Valla dostum o cevaptan sonra yorumu kaldırdım zaten ben duyarlı olmaktan bahsetmiştim sen onumu düşünecem herkes birtarafına kadar ıslandı yazmışsın :) . Şöyle belirtmek isterim o gün bende o saatlerde yoldaydım. Yağmur yağdığında şans eseri köprü altında yer bulup bekledim. Selden bende geçtim fakat yağmur yağmuyordu ve hiç ıslanmadan işimi bitirdim. Herkes bukadar şanslı olmayabiliyor. Acelesi olabilir yetişmesi gereken bir doktor vs olabilir. Adam hata yaptı diye kaskı açık artçıyla zar zor ilerleyen motosikletin yanından 80 ile geçmek benim için ahlaklı bir davranış değil. Bunun yağmur yağıyor diyip yayanın yanından arabayla geçmeden bir farkı yok.

Sana sadece bu tip durumlarda yaşayabileceğin bir problem veya vicdani olarak üzüntü duymaman için bir söylemdi benimki. Saygılar.

Son düzenleme:

noz

Sevgili motorcular,yolun su ile dolu olduğu ve yolu görmediğiniz durumlarda sağdan gitmeyin.Hem su yüksekliği fazla olur hemde kaldırılmış mazgallara düşme ihtimali olur.Biliyorsunuz bu gibi durumlarda suyun gitmesi için mazgal kaldırmak bizde adettendir.Aman dikkat!

Sevgili motorcular,yolun su ile dolu olduğu ve yolu görmediğiniz durumlarda sağdan gitmeyin.Hem su yüksekliği fazla olur hemde kaldırılmış mazgallara düşme ihtimali olur.Biliyorsunuz bu gibi durumlarda suyun gitmesi için mazgal kaldırmak bizde adettendir.Aman dikkat!

Bu durumlarda taşan alt yapıların yollardaki yuvarlak kapakları kendiliğinden kaldırdığınıda unutmamak gerek. Yuvarlak kapaklar türkiyede heryerde var ve dolayısıyla motorcunun yapması gereken en sağlıklı sel su geçişi öndeki arabanın lastik hizasında kullanmak.

Katılıyorım. Ama yolu okumak lazım. Genelde sağ tarafa biriksede yolun kötü yapılmasından eğim ters tarafta olabiliyor.

harbiden yahu! ya o suyun içinde bir rögar kapağı açık olsaydı! aman tanrım direkt yeraltına! 😨😱😱😱😨😱😱

Videolarını takip ediyorum adaş. Keyifli şeyler çıkarıyorsun ortaya teşekkürler. Yağmurda baya tehlike dolu bir yolculuk olmuş. Kazasız belasız tamamlaman güzel. Eve gidince aslancığı pirince yatırsaydın bari. :) Tekerin düz bassın.

Videolarını takip ediyorum adaş. Keyifli şeyler çıkarıyorsun ortaya teşekkürler. Yağmurda baya tehlike dolu bir yolculuk olmuş. Kazasız belasız tamamlaman güzel. Eve gidince aslancığı pirince yatırsaydın bari. :) Tekerin düz bassın.

Eyvallah dostum. Olumlu yorumların için teşekkür ederim :) Bizim Aslan' ın kablo tesisatı ve sızdırmazlık parçaları iyi çıktı. Bir ara bende tırstım ama problem yok gibi :)

Ayrıca bunu pirince yatırmak maliyetli olur. Güzel pilavlık pirincin kilosu olmuş 8-9 TL :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar