Shoei Qwest

shoei de tarih yazmıyor bende alırken öğrendim, distribütör firmayı arayıp öğrenebilirsiniz kaskı alırken güvenilir bir mağazadan alın biz motoruma dan aldık acıbadem kadıköy de, kaskı alırken distribütör firmayı arayıp öğrendiler hemen sağolsunlar :)

shoei de tarih yazmıyor bende alırken öğrendim, distribütör firmayı arayıp öğrenebilirsiniz kaskı alırken güvenilir bir mağazadan alın biz motoruma dan aldık acıbadem kadıköy de, kaskı alırken distribütör firmayı arayıp öğrendiler hemen sağolsunlar :)

Butun Shoei’leri bilmiyorum. Ancak benim qwest kaskimin icinde pedleri kaldirip baktiginizda uretim tarihini gorebiliyorsunuz.

Merhaba, Bende QWEST BLOODFLOW kask aldım. Kaskın kutusunda üretim tarihi qr koda okutulduğunda 2017 yazıyor ama kaskı aldıktan sonra incelerken bu çene kayışında 050115-P yazdığını gördüm. Aklıma bunun 05.01.2015 (Production) olabileceği geldi. Mağazayla görüştüğümde kutuda yazanın doğru olduğunu, o yazanın kayışın üretim tarihi? olduğunu söylediler. Böyle bir şey olabilir mi? Bana mantıksız geldi.

Qwest modeli artık üretilmiyor. Satılan modeller en yeni 2017 falan olabilir yani tavsiye verirken alırken iyi düşünmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar